![]() |
Laipni lūdzam, viesi ( Pieteikties | Reģistrēties )
![]() |
![]() ![]()
Raksts
|
|
Pārvērš vaboles par pogām ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 04.06.04 Kur: Galvaspilsēta ![]() |
Nu es piemeram pirmo ieraudziju filmu...
|
|
|
![]() |
![]()
Raksts
|
|
Izrāda pirmās maģijas pazīmes ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 18.10.04 ![]() |
Es te tā lasu un skatos, ka laikam sanāku tāda kā HP fanošanas veterāne... Labi, pastāstīšu kāpēc! Mani radinieki dzīvo Anglijā un pirms kādiem pieciem gadiem, kad par tādu HP Latvijā vēl vispār neko daudz nezināja, atsūtīja man pirmās divas HP grāmatas. Angliski, protams! Sākumā es nodomāju, ka mani vecie radiņi ir nedaudz sagājuši sviestā. Padomā, viņi iedomājas, ka es izlasīšu tik mežonīgi sarežģītu grāmatu angliski (toreiz vēl nebija tāds vecums, lai pietiekami labi zinātu angļu val.) Tomēr lēnām sāku lasīt. Īstas saprašanas par to, kas tur notiek man tomēr nebija, taču pateicoties atsūtītajām grāmatām man bija kaut kāds priekšstats par to, kas ir HP. Kad latviski iznāca pirmā grāmata, kāri kēros klāt pie lasīšanas, jo beidzot vēlējos noskaidrot, kas īsti tur notiek patiesībā. Nepaspēju pat attapties, kad biju kļuvusi par pilnīgu fani. Vēlāk nāca filnas un citas foršas lietiņas... Man vienmēr ir patikušas grāmatas, bet HP īpaši, nezinu gan kāpēc... Mjā, tā nu es iepazinos ar šīm grāmatām. Jāpiebilst, ka vecāki un draugi joprojam uzskata mani par mazliet ķertu šitā visa dēļ..... (IMG:http://www.kurbijkurne.lv/forums/style_emoticons/kurb_gaiss/grin.gif)
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Lo-Fi versija | Pašlaik ir: 03.05.2025 17:35 |