![]() |
Laipni lūdzam, viesi ( Pieteikties | Reģistrēties )
![]() |
![]() ![]()
Raksts
|
|
Izvēlas zizli pie Olivanda ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 25.03.04 Kur: Duh?? pie datora,kur citur? ![]() |
Taatad ja kaads ir redzeejis kaadu NLO tad ieraxta
pats neesmu redzeejis, bet mans Faačux ir: redzeeja taadu kaa ovaalu spiidiigu kaut ko netaalu no horizonta, tad tas kaut kas tur staaveeja kadas 15sek. un ar lelu aatrumu aizlidoja uz liepaajas pusi. P.s., shitas tika redzeets Grobinjaa |
|
|
![]() |
![]()
Raksts
|
|
Ataudzē kaulus pēc uzvaras kalambola mačā ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 13.01.04 Kur: Nūmenora ![]() |
Skatījos vienu raidījumu par NLO. Šitais viss, izrādās, panesies no viena presē nonākuša gadījuma pagājušā gadsimta sākumā. Viens vecis pastāstīja, ka esot redzējis tādu kā lidojošu šķīvīti un arī citplanētiešus - garus cilvēkveidīgus ar milzīgām galvām un lielām melnām acīm. Izklausās pazīstami? UN tad piepeši saradās vesela kaudze stāstu, kas visi bija par vienu un to pašu, ar dažādām variācijām.
Es domāju tā: paskatīsimies uz lidaparātu variantiem mūsu pašu civilizācijā. Tāda dažādība! Un stipri vien advancētie citplanētieši būs tik neaptēsti, ka izmantos tikai vienu veidu? Nu nu... Jau citā pavedienā bija runa par to, cik maz mēs, cilvēki, patiesībā redzam, dzirdam un sajūtam no šīs pasaules. Un tādiem gaismas pleķiem un citām "neizskaidrojamām" parādībām nemaz nevajag būt, vienā brīdī tu vienkārši vari būt ieraudzījis kaut ko vēl bez ierastā... Es nedomāju, ka NLO patiešām pastāv. Kā jau agrāk tika rakstīts - modes kliedziens. Ap 2. PK rietumu pasaule juka prātā NLO dēļ, tagad tas viss šķiet drusku norimies. Bet cilvēka prātam patīk meklēt neizskaidrojamo... |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Lo-Fi versija | Pašlaik ir: 05.05.2025 20:57 |