![]() |
Laipni lūdzam, viesi ( Pieteikties | Reģistrēties )
![]() |
Viesis_Vulgaris_* |
![]()
Raksts
|
Viesi ![]() |
ir bijusi tik daudz larpi latvijaa soseszon kurs ir labaakais>? kurs patika vislabaak? jautaajums tikai tiem, kas piedalijaas
|
|
|
![]() |
![]()
Raksts
|
|
Zintniece ![]() Grupa: Noslēpumu nodaļa Pievienojās: 03.11.03 Kur: te un tagad Dzīvā enciklopēdija ![]() |
Šai aptaujai tālu līdz objektīvam rezultātam. Ko es, piemēram, zinu par Drakona Ceļu vai Jauno Cerību, ja neesmu tur bijusi? Dabiski, ka nobalso par sev zināmo.
Mana doma par sarežģītību ir tāda - personīgi, man nepatīk spēles, kur nekā nav apakšā. Ej un slaktē. Nav interesanti. Pārāk sarežģītas - tā jau ir izklaide, kas pielīdzināma atjautības uzdevumu risināšanai. Kaut kā ne vienmēr gribas lauzīt galvu. Gribu kaut ko pa vidam - jēgai jābūt, "masu produkcija" nederēs, bet pārāk liela, grūta un sarežģīta izglītošanās pirms spēles (tā tak ir spēle, nevis ārkārtīgi zinātniski nopietna padarīšana), protams, ir pavelkama, bet ir apgrūtinoša. Tiesa, ja ir izvēle - sarežģīti, bet interesanti, ja esi apguvis, vai "ej un slaktē, neko nevajag zināt", tad priekšroka ir pirmajam variantam. |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Lo-Fi versija | Pašlaik ir: 22.06.2025 17:58 |