![]() |
Laipni lūdzam, viesi ( Pieteikties | Reģistrēties )
![]() |
![]()
Raksts
|
|
Atver vēstuli ar SĒRG-u rezultātiem ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 26.01.04 ![]() |
|
|
|
![]() |
![]()
Raksts
|
|
Atver vēstuli ar SĒRG-u rezultātiem ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 26.01.04 ![]() |
Jē, rait, SkadY, tas, ka tu esi samaitāts nenozīmē, ka visiem tādiem jābūt. Kopš kura laika nepareizā angļu valodā rakstīts vārds "sūkā" nozīmē automātiski lamuvārdu? Sūkāt tak var gan ledu, gan pārsistu lūpu, gan ledeni un tikai no tavas paša samaitātības ir atkarīgs, kā tu to uztver. Tu pajautā angļu filologiem un tie pateiks, ka nav tāda 'vārda "SUX" angļu valodā [er..neesmu filologs, moška iebraucu auzās, bet man kaut kā šķiet, ka viņi teiktu kā parasti saka tādās situācijās - "This is not a word even."] Teiksim, kas ir "pad.irsenis"? Vai pat "d.irsa"? Kāpēc pirms 100 gadiem tas bija ļoti normāls ikdienas vārds, bet tagad piepeši kļuvis par tabu? Bez tam, es saprastu, ja tas būtu latvju lamuvārds, bet paklau, tas latviski neko nenozīmē. Šķiet, ka igauņiem jautrību sagādā Rīgas Pērses iela, jo "pērse" igauniski ir ar pavisam citu nozīmi..bet vai tas ko maina latvju valodā? Varbūt pēdējais laiks būtu piedomāt pie leksikas un nepiedrazot latviešu valodu ar barbarismiem? Man, piemēram, pilnīgi vienalga, ka 90% lasītāju šo vārdu saista ar kaut ko citu. Nu un? Kādreiz tak vajag sašķobīti taisnvirziena domāšanu.
Un noslēgumā, S.U.X itin labi var būt arī saīsinājums, ne tā? Iesaku uzmest aci šiem saīsinājumiem/cilvēku vārdiem - http://www.travel.lt/turizmas/catalog/guid...3&inlanguage=en http://www.````a.com.mx/ <- ```` vietā jābūt "d.irsa" bez punkta. Līdz ar to man pilnīgi vienalga, ar ko tev asociējas vārds S.U.X un tā kā latviešu valodā šāda vārda nav [kā arī angļu], nav iemesla to uztvert kā kaut ko "FUI". subito, nē, visas šīs darbības - CITĀTS likt padenes, sist, spert, kost, pielietot kādu džudo vai džiudzitsu, vai tml. metienu, kā ir ar sāpju paņēmieniem, vai drīkst durt kaklā kādā sevišķi jutīgā akupresūras grāmatās aprakstītā punktā. ir aizliegtas saprotamu iemeslu dēļ. Uzskati cīņas ar nažiem kā cīņas ar būfotajiem zobeniem - tur kaut ko tādu drīkstēja? Tiesa, ir atļauts oponenta bruņoto roku ar savu roku pārtrvert, lai neitralizētu sitienu, vai tieši otrādi izdarītu efektīvāku uzbrukumu. Citādi tā ir vienkārši cīņa ar nažiem..aizej kādreiz uz būfu treniņiem, domāju, ka tev labprāt nodemonstrēs. CITĀTS Kādi tad tie naži īsti ir? Kur tos var nopirkt? Vai varbūt pašam jānodarbojas ar kausēšanas un formiņā liešanas darbiem? hvz. Šo rakstu rediģēja Kamazs: 24.11.2004 09:36 |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Lo-Fi versija | Pašlaik ir: 06.06.2025 05:08 |