![]() |
Laipni lūdzam, viesi ( Pieteikties | Reģistrēties )
![]() |
![]()
Raksts
|
|
Atver vēstuli ar SĒRG-u rezultātiem ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 26.01.04 ![]() |
|
|
|
![]() |
![]() ![]()
Raksts
|
|
Cūkkārpas ekspresī iepazīstas ar jauniem draugiem ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 19.07.04 Kur: Jēkabpils ![]() |
CITĀTS Farliner, vai patiesi? Mani patiesībā ir jau nokaitinājuši tradicionālie nosaukumi, un es izvēlējos kaut ko specifisku. Šī nav īsti abreviatūra [ievērojiet, ka tikai aiz S un U ir punkti, aiz X nav], no otras puses katram burtam/simbolam nosaukumā ir nozīme. Tā pat arī izruna ir dažāda. Ērtāk ir lietot "saks", taču patiesībā tas nav angliski, līdz ar ko šāda izruna neattaisnojas. Var teikt "suiks" vai "es-uu-iks", lai gan nav īsti korekti, jo tas nav X. Vēl ir kaudzīte iemeslu, kamdēļ tieši S.U.X, bet tie publikai netiks atklāti tāpat kā sižets un daudzas citas detaļas. Nosaukumam nav nozīmes, visu izšķir spēle:). Nu Kamaz Tu protams vari grozīt nosaukumu kā gribi bet jebkurā gadijumā beigās sanāks sux = sucks, kas ir diezgan internacionāls daļēji lamuvārds (sucks neskaitās īsti lamuvārds, bet nav arī nekāds literārais vārds. Varētu teikt ka tas būtu līdzīgs latviešu vārdam [atvainojos] "````a"). Pirmajā brīdī protams šāds nosaukums piesaista interesi, bet reizē arī parāda pasākumu nenopietnu. Atzīsti - ienākot Caurajā katlā => Brīvdabas lomu spēles Tu nelasītu S.U.X, bet gan sucks, ja pats nebūtu taisījis šo topicu (IMG:http://www.kurbijkurne.lv/forums/style_emoticons/kurb_gaiss/silent.gif) . Un vispār - kad notiks šis pasākums? Vismaz kā pagaidām izskatās? Nākošsestdien (27.) tajā ziepjniekkalnā (vai kur tur) tiks runāts par S.U.X? |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Lo-Fi versija | Pašlaik ir: 06.06.2025 05:12 |