![]() |
Laipni lūdzam, viesi ( Pieteikties | Reģistrēties )
![]() |
![]()
Raksts
|
|
Atver vēstuli ar SĒRG-u rezultātiem ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 26.01.04 ![]() |
|
|
|
![]() |
![]()
Raksts
|
|
Atver vēstuli ar SĒRG-u rezultātiem ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 26.01.04 ![]() |
subito, piemirsu tev atbildēt par nažiem. Nažu cīņas principā ir diezgan labi izstrādātas, izrādās, ka tās ir pat vecākas par būfoto zonbenu kaujām. Savainojumiem nevajadzētu būt, jo tā kā tā ir ziema, tad visi būs ģērbušies diezgan biezi, tā kā tā ir prasība, visiem būs aizsargbrilles un tā kā naži būs gumijas [or smth], savainot kādu šķiet diezgan sarežģīts pasākums. Pats ja tu no visa spēka trieksi kādam savu super-duper gumijasd dūci tieši saulītē izdarījis baisu lēcienu pāri piecām troļļu vagām, domāju, ka upuris saņems sliktākajā gadījumā spēcīgu sitienu. Lieki piebilst, ka cīņas ar nažiem ir krietni drošākas un traumatiskais risks ir krietni mazāks.
tupenis, nu, nosalst vai nenosalst, -45° vairāk vai mazāk, tā tomēr nav postnukleārā ziema un daba prot pielāgoties [it sevišķi, ja to intensīvi apstaro:)]..tā kā..domāju, ka varbūt arī visi Latvijas egļu meži un priežu sili tomēr neizsaltu. Īslaicīgas zemas temperatūras, man tā domāt, koki varētu pārdzīvot gana labi. Bet, diemžēl, tiesa, bioloģija nav mana stiprā puse.[pieņemot, ka man ir stiprā puse] Par barību - nepiekrītu. Dabā ir pietiekami daudz olbaltumvielām, ogļhidrātiem un taukiem bagātu augu/dzīvnieku, kas spētu izturēt šādus apstākļus [daba ir ļoti izturīga], līdz ar to man šķiet, ka ja labi gribētu [un viņi patiešām labi grib], atrast iztiku var. "Reideri" ir vairāk tādi sirotāji, kas pārtiek no pagājušās pasaules krājumiem un patiesi klejo pa Latviju vienā vietā ilgi [bez iemesla] neuzturoties. Tiesa, kanibālisms, patiesi, nav retums dotajos apstākļos. Jo sevišķi ziemā. Atcerēsimies kaut vai Blaumaņa "Nāves ēnā", kas starp citu ir itin labs materiāls S.U.X atmosfēras jaušanai. Par bumbiņām - es balstu visu uz praktiskiem izmēģinājumiem Ziepniekkalna treniņu poligonā. Tie, kas izmēģinājuši S.U.X apšaudes uz savas ādas piekritīs, ka lai gan ir diezgan grūti, jo īpaši sākumā, detektēt trāpījumi, tomēr ar laiku to var itin viegli iemanīties labi samanīt. Pēdējā treniņā, kā reiz, bija pabiezs sniegs un bijām pabiezi saģērbušies tā kā var teikt šis jautājums +/- ir atstrādāts praksē. Bez tam, sīka aizrāde - bumbiņas ir nevis 1mm bet >5 mm diametrā. Gudrā_Kaza, a kas tev ar to nu neveseliibu? Atceries, kā pēc TN3 juties nelāgi un tā tālāk... Negribu, protams, tevi dzīt prom, bet mana sirds jau tagad sāk sisties arvien straujāk un straujāk.. BTW, diez vai viņi medī sievietes, lai viņas ēstu (IMG:http://www.kurbijkurne.lv/forums/style_emoticons/kurb_gaiss/tongue.gif) . Ir krietni vieglāk jaunā vietā samedīt sievišķi nekā staipīt visu laiku kādu līdzi. Farliner, vai patiesi? Mani patiesībā ir jau nokaitinājuši tradicionālie nosaukumi, un es izvēlējos kaut ko specifisku. Šī nav īsti abreviatūra [ievērojiet, ka tikai aiz S un U ir punkti, aiz X nav], no otras puses katram burtam/simbolam nosaukumā ir nozīme. Tā pat arī izruna ir dažāda. Ērtāk ir lietot "saks", taču patiesībā tas nav angliski, līdz ar ko šāda izruna neattaisnojas. Var teikt "suiks" vai "es-uu-iks", lai gan nav īsti korekti, jo tas nav X. Vēl ir kaudzīte iemeslu, kamdēļ tieši S.U.X, bet tie publikai netiks atklāti tāpat kā sižets un daudzas citas detaļas. Nosaukumam nav nozīmes, visu izšķir spēle:). |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Lo-Fi versija | Pašlaik ir: 07.06.2025 06:54 |