![]() |
Laipni lūdzam, viesi ( Pieteikties | Reģistrēties )
![]() |
![]()
Raksts
|
|
Atver vēstuli ar SĒRG-u rezultātiem ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 26.01.04 ![]() |
|
|
|
![]() |
![]()
Raksts
|
|
Bēg no sera Kedogena ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 24.09.04 Kur: zupas šķīvī ![]() |
ja ziemā noslīd līdz -45 gradi nosalst parastās egles un priedes kas aug latvijas teritorijā (sibirija au citas stipri vien izturīgakas sugas) takā egles un priedes ir salizturīgakie augi latvijas teritorija sanak ka vis jau ir nosalis un atkusis un velreiz sasalis. tatad jau sanak ka narkaši ir atraduši saskaņu ar SNIEGU nevis dabu .
pietam k;adi tur diez taj;a latgal;e ir tie slami krajumi? pietam ja 5km ir cita valsts tad itin ātri visi narkaši un reideri izrij VISU rijamo šajos 10 km lielajos laucinos laikam vienīgais veids ka izdzīvot ir pievērsties KANIBALISMAM bet ka ir ar trapijumu skaitīšānu kauju laika jo ka lai fiksē ka es tev TIK TIEIŠĀM TRĀPIJU jo te jau nav kā ar būfekļiem kur loti labi var redzē ka es tev trāpu bet ja šeit lode ir 1mm liela un atsitoties pret mani nearstaj nekadas redzamas zimes? piemeram mam ir bieza dunu jaka un man kads iesauj mugura tad es to nemaz nejututīšū1 |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Lo-Fi versija | Pašlaik ir: 06.06.2025 05:10 |