![]() |
Laipni lūdzam, viesi ( Pieteikties | Reģistrēties )
![]() |
![]()
Raksts
|
|
Cūkkārpas ekspresī iepazīstas ar jauniem draugiem ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 05.07.04 ![]() |
Es redzeeju vatsoni kad biju anglijaa vinja sniedza kaut kaadu interviju
Atbildiet tikai tie, kas ir satikuši vai redzējuši kādu HP aktieri. Nevajag žēloties, ka neesat satikuši. Noveau Šo rakstu rediģēja Noveau: 14.06.2007 00:38 |
|
|
![]() |
![]()
Raksts
|
|
Tvarsta pūķus Rumānijā ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 24.07.03 Kur: Rīga Grafiķe 2005 ![]() |
Esmu tādā pašā šokā kā Jana!
Šādi ir pašreizējie rezultāti: CITĀTS Denu [ 4 ] [14.29%] Emmu [ 3 ] [10.71%] Rupertu [ 3 ] [10.71%] Kaadu citu [ 13 ] [46.43%] Nevienu [ 5 ] [17.86%] Vai patiešām cilvēki balso 'prikola' pēc? Kāpēc nevar uzraksīt taisnību, un nobalsot taisnīgi, vai arī, ja nobalso, kaut ko arī uzrakstīt. CITĀTS(uFly) Es taa pat kaa visi parastie ljauzhi nevienu neesmu saticis (IMG:http://www.kurbijkurne.lv/forums/style_emoticons/kurb_gaiss/sad.gif) ew, ew, ew!!! Mēs neesam nemaz tik parasti. Viņi ir tieši tādi paši, kā mēs, tikai viņus pazīst daudzi. Vai tad tevi nepazīst daudzi? Nu un, ka nepazīst visas pasaules meitene/zēni, tam nav tik liela nozīme. Nozīme ir tāda, ka ir draugi labākie un viss. Viņiem visiem arī ir savi draugi, viņi iet skolās, viņi neatšķiras daudz no mums. skow |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Lo-Fi versija | Pašlaik ir: 25.06.2025 08:52 |