![]() |
Laipni lūdzam, viesi ( Pieteikties | Reģistrēties )
![]() |
![]()
Raksts
|
|
Atver vēstuli ar SĒRG-u rezultātiem ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 26.01.04 ![]() |
|
|
|
![]() |
![]()
Raksts
|
|
Atver vēstuli ar SĒRG-u rezultātiem ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 26.01.04 ![]() |
CITĀTS(Berlog) Labi, Kamaz, beigšu tad tev ar' piesieties, aiziešu labāk paraudāt kaktiņā... Jā, sen bija laiks, jā! MUAAHHAHAHAHAA! ES salauzu Berlogu, muahahahah..(IMG:http://www.kurbijkurne.lv/forums/style_emoticons/kurb_gaiss/smile.gif) .. heh, nu no offence, Berlog, es nešaubos, ka vari izgatavot ..eee...pseidobazuku, un es labi zinu, ka tā ir jau daļa no spēles - izgatavot šo ieroci, un šitā es apriežu tavu CITĀTS(Grim) spontānā disbalansa kreacionismu taču S.U.X-a šīs sesijas iezīme ir tāda, ka tajā nav, teiksim, bazukas un čiekurenes un citas jaukas lietas. Gan jau vēl kāds organizēs kādriez normālu post-apoc larpu, kur varēsi izpausties ar savu bazuku, bet tas nebūs S.U.X. CITĀTS Ja es pareizi saprotu tad šajā BDLS visas spēlētāju (PC) leģendas izvēles iespējas ir diezgan ierobežotas... eh.... un ja nu es ķipa gribu būt ūberkrutais Apokalipses sagaidītāju ieroču eksperts ar 4 bazukām pagulē, tad nekā (lai arī zūd stilīguma moments)... Uhu, leģenda ir diezgan ierobežota. Ir vairāki punkti, kuriem obligāti jāparādās tavā PC leģendā - dažus piemēram minēšu -
Līdz ar to tu vari būtu "Apokalipses sagaidītāju" ieroču speciālists un toerētiski pat Tev varētu būt 5 bazukas pagultē, bet sekta nekad neakceptēs, ka tu izej no ciema ar šīm bazukām. Jo vairāk, tās nekādā ziņā nav tavas bazukas[un neatrodas pagultē] - kopš apokalipses indivīdam, jo sevišķi bunkurā, nepieder nekas. Ja sekta pasaka, ka tu tagad skriesi ar pliku nazi, tu vari kaut izstiepties un dievoties, ka tās ir tavas pirmskara mantas, tu tik un tā dabūsi nazi. Jā, nu ok, būsi tātad PC only kandidāts. Šo rakstu rediģēja Kamazs: 22.11.2004 17:31 |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Lo-Fi versija | Pašlaik ir: 06.06.2025 04:54 |