![]() |
Laipni lūdzam, viesi ( Pieteikties | Reģistrēties )
![]() |
![]()
Raksts
|
|
Atver vēstuli ar SĒRG-u rezultātiem ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 26.01.04 ![]() |
|
|
|
![]() |
![]()
Raksts
|
|
Sēž zem Šķirmices ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 25.08.04 Kur: Bibliotēka(21.00-8.00) Mājas(16.00-21.00) ![]() |
:(IMG:http://www.kurbijkurne.lv/forums/style_emoticons/kurb_gaiss/crying.gif) :
šņuk..... šņuk.... nebūs bazukas..... šņuk.....vē.... Kamaz, es tev nepiekrītu sižetiskajā raķešmetēju neesamības skaidrojumā. 2 gadi ir pilnīgi pietiekams laiks, lai krievu atbrīvotāju armijas dezertieru/marodieru bandas aizklīstu līdz pat Polijai. Bet jebkurā gadījumā es saprotu arī, ka tu esi šīs spēles Dievs & tavs viedoklis ir likums utt. Ja tu kaut kādu iemeslu dēļ negribi raķešmetējus, tad to nebūs... ehhh.... Bet tik un tā nepiekrītu... |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Sēž zem Šķirmices ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 13.09.04 ![]() |
CITĀTS(Berlog @ 21.11.2004 22:35) Kamaz, es tev nepiekrītu sižetiskajā raķešmetēju neesamības skaidrojumā. 2 gadi ir pilnīgi pietiekams laiks, lai krievu atbrīvotāju armijas dezertieru/marodieru bandas aizklīstu līdz pat Polijai. Bet jebkurā gadījumā es saprotu arī, ka tu esi šīs spēles Dievs & tavs viedoklis ir likums utt. Ja tu kaut kādu iemeslu dēļ negribi raķešmetējus, tad to nebūs... ehhh.... Bet tik un tā nepiekrītu... Nu Kamaza variantaa sanaak, ka Krievijas karaspeeks uzbruka Latvijai, varbuut paspeeja paaraut frontes liiniju un iebraukt Latvijaa kaadus 10km, vai varbuut Latvieshi shos 10km vienkaarshi atkaapaas cerot uz paliidziibu no citaam valstiim. Tad Krievu karaspeekam pazuud sakari, tie nezin savas turpmaakaas komandas, nespeej vienoties par turpmaako riiciibu, iebrukt taalaak Latvijaa vai atkaapties vai gaidiit. Zuud sakari pasha karaspeeka iekssienee. Karaspeeks darbojas maigi izsakoties nekordineeti. Kaads generaalis grib uzbrukt kaads cits atkaapties. Saakas dezerteeshana utt. Kaads varbuut satur kopaa savu diviiziju, bet tas jau neko nedod, ja Latvijaa nav spraagushas aatombumbas un tai vispaar ir sakari. Shaadaa situaacijaa pat Latvijas armijai ir labas izredzes pret krievu paarspeeku, jo kas gan paliks un ciiniisies, ja to nepaveel. Veel kaapeec, lai dezerteetu tieshi Latvijaa iekshaa kur ir lielas iespeejas tikt noshautam nacionalitaates deell. Vispaar manaa izpratnee iespeejas, ka pie shaadiem apstaaklliem krievu karaspeeks turpinaatu uzbrukt, vai dariit ko citu saistiibaa ar atrashanos Latvijaa, nezinot kas shiem aiz muguras pashu maajaas notiek ir maz ticams. Ja nu kaadi dezertieri vai grupinnas nestos prom cauri Latvijai, tad taas nebuutu lielas un noteikti dezerteejot nebuutu apkraavushies ar smagiem rakkeshmeteejiem un ko citu. Kur nu veel Tankiem kuri buutu labibi pamanaami latvieshiem. Vienkaarssi gribu teikt, ka parasti karos neviens nedezertee skrienot virsuu ienaidniekam ar rakkeshmeteeju rokaas. Nu varbuut kaada diviizija tieshaam apmetaas uz vietas, tad shiem saaka beigties paartikas kraajumi. Nu tad saakaas dezerteeshana. Es domaaju masveida dezerteeshana, jo izlaupot zemniekus ir diezgan pagruuti apgaadaat ar paartiku visus kareivjus. Nu taatad Tanki un citas fiichas vareetu buut, bet kritni taalu no darbiibas vietas. Pie krievijas robezhas vai veel taalaak. Un tur tad arii veidotos shie pashi Raideri, tikkai vareetu buut, ka labaak apbrunnoti. P.S. Atvainojos par dazzviet nesakariigo tekstu. Šo rakstu rediģēja Lord Fish: 21.11.2004 23:22 |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Lo-Fi versija | Pašlaik ir: 07.06.2025 05:07 |