![]() |
Laipni lūdzam, viesi ( Pieteikties | Reģistrēties )
![]() |
![]()
Raksts
|
|
Atver vēstuli ar SĒRG-u rezultātiem ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 26.01.04 ![]() |
|
|
|
![]() |
![]()
Raksts
|
|
Atver vēstuli ar SĒRG-u rezultātiem ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 26.01.04 ![]() |
Kurbad, arguments
CITĀTS(Kurbads) Jo logiski domaajot- gan jau kaada granaata vai ekstreemais stuffs arii ir sastopams sux pasaulee. Gan jau stepanovs uzaicinaaja kaadu ierocu meistaru barinjaa, vai vismaz kaadu inzinieri, kas kko rubii no ierociem. ir tieši tāds arguments, no kura es centos izvairīties aizstāvot no-granades. Jo redzi, logjiski domaajot - vareeja tak gadiities, ka Stjopam negadiijaas granaatas vinja arsenaalaa.(teiksim, negribeeja vinjsh pirkt..vai nepaardeva..vai pazuda..vain jau izlietotas) Un par inzhenieri, kas rubii no ierochiem - es jau teicu, ka visticamaakais, granaatu izgatavoshana nenotiek bunkuraa, jo - manupraat - tas tomeer ir ljoti neveseliigi un biistami, njemot veeraa faktu, ka tev ir jaadziivo pazemes bunkuraa peec atomsrpaadziena un tu nezini, kaads aaraa ir gaiss, diez vai tu gribeesi riskeet saindeet to pashu, kas tev te ir. Plus, kaads ekstreemais stuffs S.U.X pasaulee? Kas ir S.U.X pasaule? Tā ir maza teritorija <10 kilometru rādiusā pašā Latgales čuhnjā. Kāds ekstrēms staffs, ja tu esi dislocēts šajā niecīgajā zemes pleķītī un ne tikai negribi, bet arī nevari to pamest. Iespējams, pasaule apkārt ir tāda kā agrāk un atomkarš nemaz nenotika [tikai nez kāpēc radio klusē..], bet tu nezini, kas ir tālāk par 10 kilometriem no tevis. Un tici man, tu nevēlies iet uzzināt. Un galu galā - pasaki, kādu ekstrēmu staffu tu plāno atrast Latvijā ejot pa Latgales nomali? WOW, skaties tēti TANKS, laikam nevienam nepieder! Jebkuraa gadiijumaa - jums jaapiekriit, ka ir diezgan ticami, ka ne PC, ne reideriem, ne mezhonjiem nav ne granaatu, ne cita kruta staffa. Ja ir kaut 50% ticamiibas shim apgalvojumam es paturu tiesiibas pateikt, ka taa tas galu galaa arii ir, jo es apluukoju tieshi taadu situaaciju. Es vareeju apluukot piemeeram Maskachkas nomali peec shaadiem notikumiem un tad tur buutu ugunsmeteeji, rakjeshmeteeji, krievu tanki, zemuudenes, bet, hei, es to nedaru, ne taa? Plus, neaizmirsiisim, ka granaatas pat veel biistamaakas par BB pistoleem, jo aizsargekipeejums mums ne tuvu nav tik labs kaa peintbolaa, plus, jaareekjinaas, ka ja PC nomirs tikai vienreiz, tad NPC to dariis ik pa laikam un kaa izskaidrot viegli orhanzhiigus, ar kraasu noshljakstiitus reiderus, kas slaaj pretii kaarteejam uzdevumam? [tas ir retorisks jautaajums un es negaidu atbildi] Šo rakstu rediģēja Kamazs: 21.11.2004 14:26 |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Lo-Fi versija | Pašlaik ir: 06.06.2025 05:01 |