![]() |
Laipni lūdzam, viesi ( Pieteikties | Reģistrēties )
![]() |
![]()
Raksts
|
|
Atver vēstuli ar SĒRG-u rezultātiem ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 26.01.04 ![]() |
|
|
|
![]() |
![]()
Raksts
|
|
Atver vēstuli ar SĒRG-u rezultātiem ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 26.01.04 ![]() |
CITĀTS Vispār jau tiem līdz zobiem nobruņotajiem robežsargiem jau nu vajadzēja būt arī kādām granātām izdalītām. Jaa, tas man ienaaca praataa, bet es centos ignoreet. Taatad granaatas vareetu buut reideriem[vinji vareeja tikt liidz robezhai un tikt galaa ar roebzhsargiem], ok, pienjemsim, ka granaatas reideriem ir. Bet tas ir gandriiz 100% droshi, ka reideri taas neizmantos bez ljoti svariiga iemesla. Un - spriezhot peec sizheta - iemesls vareetu buut tuvaakajaa laikaa, tieshi taapeec divtik svariigi buutu pietaupiit granaatas [ja taadas vispaar buutu] tieshi sham "iemeslam" un nevis izmantot kazuālajās cīņās ar PC. Un kaa tur iisti ir -preciizi nezinu, Latvijas robezhsargiem ir granaatas? Kaut kaa neshkjiet iipashi vajadziigas, ja nu vieniigi asaru gaazes. Tev galu galaa ir jaasargaa robezha, nevis jaanotur fronte. Lai arii lielas nekaartiibas, tas tomeer nav karsh. Man tiešām žēl, ka jāizmanto tāds netīrais paņēmiens, kā "vadoties pēc sižeta" [kuru jūs nezināt...vēl], bet - lai gan nekad neko nesolu - juus vareetu dzirdeet sho sizhetisko iemeslu, tikliidz PC buus izveeleeti. Vai arii nee. Nee, driizaak nee. Jo PC jau arii lasa sho forumu, zin. CITĀTS Pie tam granātai jau galvenais nav sprādziens bet tas, ka tā lido pa trajektoriju - respektīvi to var pielietot lai izspridzinātu pretinieku no slēpņa. Jap, tā tas tiešām ir un es labi apzinos šo fīču, pieņemu, ka stjopa arī. Bet nu, ja es buutu vinja vietaa, es tomeer iztiktu bez granaataam un - atkal - pat ja man taadas buutu, nekaadaa zinjaa bez iipasha iemesla nedotu izmantot. Liidz ar to - jaa, granaatas, iespeejams, eksistee bunkura dziljumos, bet reaali ne PC, ne NPC pie viņām spēles ietvaros netikt. Jo stjopa jau nu gan vareeja - ieriikojis lozhu atrazhoshanas cehu - izveidot arii spridzeklju izgatavoshanas cehu kaa arii laiciigi sagaadaat izejvielas> No otras puses - izgatavot spridzekljus tajaa pashaa bunkuraa, kas tos glaabj no bojaajejas, pasargaa no radiaacijas, turpat kur dzimst beerni - tas ir maigi izsakoties nepaardomaats solis, so, visticamaak, ka spridzekljus stjopas bunkuraa netaisa. Jā, iespējams arsenālā ir kāda kaste ar granātām, bet noteikti tai virsū ir milzīga zīme "TIKAI ĀRKĀRTAS SITUĀCIJĀ". Līdz ar to priekš PC - nekādu granātu. Priekš NPC - tikai reiderim varētu [teorētiski] būt, bet ja arī viņiem ir, viņi tās neizmantos. Ceru, ka skaidri izteicos. |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Lo-Fi versija | Pašlaik ir: 06.06.2025 05:00 |