![]() |
Laipni lūdzam, viesi ( Pieteikties | Reģistrēties )
![]() |
![]()
Raksts
|
|
Kārto SLIM-us ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 01.01.04 Kur: Ēģipte - Faraona Kapenes ![]() |
Nu tad stāstiet, kurš tēls filmās jums vairāk patīk, jeb - kurš vislabāk izpilda savu lomu? Pamatojiet.
Man liekas, ka Rupertam tas izdodas vislabāk - atdarināt RONU! Tās grimases, man liekas ka viņš arī Rona tēlu ir padarījis smieklīgāku nekā tas ir! Tāpēc arī es saku Ruperts. Minimālais raksta garums >350zīmes. Ja būs mazāk - raksts tiek izdzēsts. Tas, lai Jūs izteiktu savas domas dziļāk, nevis divos vārdos. Šo rakstu rediģēja skowij-snowij: 22.01.2005 19:03 |
|
|
![]() |
![]()
Raksts
|
|
Kļūst par pirmo, kas izbaudījis visas visgaršu zirnīšu garšas ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 16.08.04 Kur: Limbaži Tulkotājs 2006 ![]() |
Nu man jau ari patik Rons, vinjs vislidzigakais savam varonim, ari Hagrida lomas atveidotaajs Robijs Kolntreins ir lidzigs savam telam.
Par strupu: nu man gramata strups likas taads abisaaks unnetiraks, ka filmaa, tak pelmeniitim taisniba, ka vinjam jabut nopietnam, un tas ir gruti. Man ar ta leikas, jo cik esmu redzejusi ka vinji taisa filmu(pa video) tad vinjs tur filmeshana smejas biezi, un leikas tads jautrs cilveeks, tape atas varetu but pagruti. Bet vispar man vinjs patik strupa lomaa! (IMG:http://www.kurbijkurne.lv/forums/style_emoticons/kurb_gaiss/grin.gif) |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Lo-Fi versija | Pašlaik ir: 19.06.2025 13:00 |