![]() |
Laipni lūdzam, viesi ( Pieteikties | Reģistrēties )
![]() |
![]()
Raksts
|
|
Pārvērš vaboles par pogām ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 12.03.04 Kur: Riiga ![]() |
Es (Sharlotish) gribeeju zinaat juusu domas par tiinjiem, kas gribeetu rakstiit graamatu, bet vinjus neciena, jo vinji ir tik jauni! Es ljoti labi izprotu sho situaaciju, jo man pashai ir tikai 13 gadi un es pat nevaru piedaliities savas skolas literaaro darbu konkursaa. Es paintereseejos kaapeec, un man teica : Protams, ka tu nevari piedaliities, jo tev ir tikai 13un tu tachu neko sakariigu nevareetu uzraxtiit! (IMG:http://www.kurbijkurne.lv/forums/style_emoticons/kurb_gaiss/huh.gif)
|
|
|
![]() |
![]()
Raksts
|
|
Kārto SLIM-us ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 01.01.04 Kur: Ēģipte - Faraona Kapenes ![]() |
Man arī besī, kad mani nenovērtē!!! Nu no pieauguša cilvēka jau varētu teikt ka tu jau nu neko sakarīgu neuzrakstīsi. Man pašai arī ir maz gadu (mazāk par 16) un es piemēram rakstu skaistus stāstus un nākotnē vēlētos kļūt par rakstnieci tāpēc jau tagad es mēģinu attīstīt savu fantāziju lai nākotnē tā būtu vēl lielāka un es varētu uzrakstīt kautko vienreizēju!
Nezinu kā tu, Sharlotish, bet es pagaidām tikai mēģinu attīstīt savu talantu, vēlāk (kad mani ņems nopeitni) sāksies īstā rakstīšanas mānija! |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Lo-Fi versija | Pašlaik ir: 26.06.2025 05:44 |