![]() |
Laipni lūdzam, viesi ( Pieteikties | Reģistrēties )
![]() |
![]()
Raksts
|
|
Izvēlas zizli pie Olivanda ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 30.05.04 ![]() |
daudzi runaa par kliinisko naavi!kas taa ir?kaa ta izpauzzas?tas ir kaa but mirusam un atgriezties dziive vai kaa nesaprotu varbuut jus zinat??
|
|
|
![]() |
![]()
Raksts
|
|
Cīnās ar Lankašīras laumiņām ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 17.10.04 Kur: mana pasaule..vienalga, cik skaista, vai neglīta tā, tā ir mana vienīgā.. ![]() |
CITĀTS Es pazīstu vienu cilvēku, kura pamodās no nāves tikai tad, kad viņas zārku jau laida lejā zemē. Goda vārds, es nemeloju! Ja jau viņa to cilvēku pazīst, tad jau viņš laikam ir no mūsu dienām. Neko jaunu piebilst nevaru, par klīnisko nāvi viss būtiskais ir pateikts. Es ticu tam, ka tajā brīdī, kad tu esi ne dzīvs, ne miris, kāds no mirušajiem radiem vai draugiem tev saka, lai tu ej atpakaļ. Resp. viņš saka, ka nav pienācis tavs laiks un tad tu it kā ej atpakaļ, atpakaļ uz dzīvo pusi. Varbūt, ka tās ir kā halucinācijas. Vai nav vienalga, galvenais, ka esi dzīvs! Baigi murgaini sanāca, cerams, ka kāds kaut ko saprata (IMG:http://www.kurbijkurne.lv/forums/style_emoticons/kurb_gaiss/unsure.gif) Šo rakstu rediģēja pelmeniC: 17.11.2004 20:06 |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Lo-Fi versija | Pašlaik ir: 11.05.2025 08:38 |