...5 iemesli dziivot..., ...un pieci - mirt... |
Laipni lūdzam, viesi ( Pieteikties | Reģistrēties )
Šajā forumā iesūtītie raksti netiek skaitīti pie Tava kopējā iesūtīto rakstu skaita.
...5 iemesli dziivot..., ...un pieci - mirt... |
11.11.2004 21:32
Raksts
|
|
Lecina seskus Grupa: Biedri Pievienojās: 05.02.04 Kur: here there be dragons. |
Taatad, jums jaauzraksta piecas lietas, kaa peec ir veerts dziivot, un piecas - kuras liek gribeet mirt... Man liekas, ka speele ir skaidra...
|
|
|
17.11.2004 19:13
Raksts
|
|
Dzer sviestalu Trijos slotaskātos Grupa: Biedri Pievienojās: 27.05.04 Kur: Protestantu baznīcas dievkalpojumā. |
shpikotaaja taada...kauna tev vispaar nav..? nemaz nepasaka, ka speele ir aizguuta, kaa pienaakas...aijz...taa tachu ir earny...nu labi..
gribu dziivot jo 1) man shodien labs gariigais (nav visai nopietns iemesls) 2) pasaulee veel ir tik daudz skaistas muuzikas, ko manas ausis nav klausiijushas. 3) gribu piedziivot veel vienu dzimshanas dienu (arii nestabils iemesls) 4) man ir draugi un gjimene, kas mani joprojaam miil, neskatoties uz...nu labi..(bezc. joprojaam censhas apiet jautaajumu no nopietnaas puses) 5) ir veel tik daudz cilveeku, kurus veel neesmu paspeejusi nokaitinaat gribu mirt jo 1) es uzskatu, ka taadai kaa man nav naakotnes. un kaada gan jeega dziivot deelj nekaa. 2) man nav dziives meerkju (tas nu jau ir pavisam nopietni) 3) man ir tik daudz slikto iipashiibu, ka aiz taam nevar saredzeet taas nedaudzaas labaas. 4) man ir pagalam apnicis visu savu dziivi ziedot maajasdarbiem un skolai! (argh..) 5) pasaule ir pilna ljaunuma, nodeviibas, saapju, cieshanu. neveelos buut pieaugusi un redzeet pasauli shaadaa skatiijumaa... Šo rakstu rediģēja Bezceriiba: 17.11.2004 19:14 |
|
|
Lo-Fi versija | Pašlaik ir: 01.11.2024 01:15 |