![]() |
Laipni lūdzam, viesi ( Pieteikties | Reģistrēties )
![]() |
![]()
Raksts
|
|
Pārvērš vaboles par pogām ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 23.07.03 ![]() |
Nu, ja godīgi man filmā Legolas kā elfu pārstāvis likās pavisam neatbilstošs, ne pietiekami spilgts. Protams, arī grāmatā viņam nav pārāk daudz vietas atvēlēts... Ja man būtu jāizvēlas spilgts elfu pārstāvis, tad jau labāk Galadriela vai Elronds (IMG:http://www.kurbijkurne.lv/forums/style_emoticons/kurb_gaiss/smile.gif)
Ja atmiņa neviļ, Tolkīns kaut kad teica (savās vēstulēs laikam), ka viņaprāt, elfs esot devis vismazāko ieguldījumu Gredzena brālībā. |
|
|
![]() |
![]()
Raksts
|
|
Izvēlas zizli pie Olivanda ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 01.11.03 Kur: Rīga/Bauska/Jauncodes Fed./Humpalu veikals ![]() |
Cik ilgi vēl Jūs, mīļās meitenes, varēsiet jūsmot par Blūmu ar tik tizlām frāzēm kā - cik viņš ir smukiņš, utt. Jums neināk prātā, ka tas nav diez ko labais līmenis tik virspusēji izteikties par cilvēku kurš patiesi mīl aktiermākslu?
Piedodiet par tik skarbiem vārdiem, bet aktieris ir jāvērtē pēc tā, cik labi viņš spēlē, nevis cik labi izskatās... Labi, arī izskats ir svarīgs, bet skatīties viņa filmas tikai ar domu, ka viņš ir tik izskatīgs un smuks? Kāpēc tā jādara? Tik ilgi kamēr Jums primārais būs viņa fiziskais skaistums, tik ilgi producenti, režisori un visi citi kino ļaudis viņam piedāvās tādas lomas, kurās izcelties nevis ar savu patiešām esošo talantu, bet tieši ar savu ārējo tēlu. Vai Jūs gribiet vēl vienu Bredu Pitu? Es pat Troju normāli nevarēju paskatīties, domājot vien par to, ka Ahileju - varoni tēlo Brets Pits - neviens cits kā ''sexiest man alive''. Blūmam ir aktiera talants un vēlme sevi pierādīt, bet diemžēl, šoreiz viņa ''cukurdupsīša'' tēls nav pats labākais veids kā to panākt. Par to, vai viņš bija piemērots Legolasa lomai - šaubu nav un nevar būt, viņš tik pamatīgi iegāja lomā, ka lai vai cik labi tēlotu Trojas narcisisko Parīdu - paņemot rokās loku un bultas, vecais Legolasa stiķis rokā - tā pati sejas izteiksme, kustības, muskuļu stāvoklis. Tādā ziņā man Trojā bija pretenzijas pret Blūma tēlojumu - kā sevī (pēc idejas) iemīlējies gļēvulīgs uzdzīvotājs 2 nedēļu laikā var sasniegt profesionāla lokšāvēja un karavīra kondīciju? Varbūt, ka grieķu mitoloģija to pieļāva, bet... Un vēl - starp citu, viņš ir neglābajami iemīlējies un spītīgi domā par kāzām, pie tam ir tik sajūsmināts, ka gatavs ar šo vēsti padalīties ar katru pretimnācēju...Žēl. Šo rakstu rediģēja new_zealand: 07.11.2004 22:27 |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Lo-Fi versija | Pašlaik ir: 10.06.2025 18:31 |