![]() |
Laipni lūdzam, viesi ( Pieteikties | Reģistrēties )
Jaunu pavedienu veidošana šajā forumā ir atspējota.
Ja vēlies iesūtīt jaunumus, dari to Dienas Pareģa pamatforumā.
![]() |
![]()
Raksts
|
|
Krāmē plauktos Izgaistošās izgaišanas grāmatas ![]() Grupa: Dienas Pareģis Pievienojās: 29.07.03 Kur: Rīga Dienas Pareģis 2009 ![]() |
(IMG:http://foto.inbox.lv/albums/eyedam/Jaunumi/gp3_vaaks.jpg)
Šorīt LTV ziņoja, ka beidzot ir iznākusi ilgi gaidītā Gredzenu pavēlnieka trešā daļa Ķēniņa atgriešanās latviešu valodā. Patīkamu pirkumu (Jumavas grāmatnīcā 5,79Ls) un lasīšanu! :D |
|
|
![]() |
![]()
Raksts
|
|
Prāto, kā lietderīgāk ieguldīt rūķīšu zeltu ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 21.07.04 Kur: Tallina Niks 2006 ![]() |
CITĀTS(eyedam @ 04.11.2004 19:17) CITĀTS(saule pazare @ 04.11.2004 18:34) Un vispār Jumava laikam mēģina GP ''pārpoterizēt'' nekad neesmu varējusi saprast kāpēc tik a'tšķirīgam stāstam kā GP jāiznāk ar HP fankluba zīmi Nedomāju, ka šīs zīmes uzlikšana nozīmē pārpoterizēšanu. Es nerunāju par zīmi, bet gan par tulkojumu. Kas attiecas uz manis teikto ka tā nav bērnu grāmata: es to saku pēc personīgās pieredzes ar ''Hobitu'' - kad biju maza man tā riebās, bet līdz kādai 6. klasei es lasīju ļoti daudz un visu ko. CITĀTS(ils) Saulei Pazarei! Varbūt, ka Jumava gatavojas izdot vēl 4. sējumu, kurā būs komentāri, smalkas kartes un ģenealoģiskās tabulas un ciltskoki, kas ir oriģinālajā izdevumā. ?????? Varbūt, bet vienmēr pastāv iespēja, ka to atsevišķo grāmatu var neizdot. |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Lo-Fi versija | Pašlaik ir: 05.06.2025 02:08 |