![]() |
Laipni lūdzam, viesi ( Pieteikties | Reģistrēties )
Jaunu pavedienu veidošana šajā forumā ir atspējota.
Ja vēlies iesūtīt jaunumus, dari to Dienas Pareģa pamatforumā.
![]() |
![]()
Raksts
|
|
Krāmē plauktos Izgaistošās izgaišanas grāmatas ![]() Grupa: Dienas Pareģis Pievienojās: 29.07.03 Kur: Rīga Dienas Pareģis 2009 ![]() |
(IMG:http://foto.inbox.lv/albums/eyedam/Jaunumi/gp3_vaaks.jpg)
Šorīt LTV ziņoja, ka beidzot ir iznākusi ilgi gaidītā Gredzenu pavēlnieka trešā daļa Ķēniņa atgriešanās latviešu valodā. Patīkamu pirkumu (Jumavas grāmatnīcā 5,79Ls) un lasīšanu! :D |
|
|
![]() |
![]()
Raksts
|
|
Krāmē plauktos Izgaistošās izgaišanas grāmatas ![]() Grupa: Dienas Pareģis Pievienojās: 29.07.03 Kur: Rīga Dienas Pareģis 2009 ![]() |
Shodien nopirku tresho dalju arii es. Pajautaaju, kas par lietu, kaapeec seejums tik plaans.
Redziet, kas par lietu. Tulkotajs esot tik ljoti aizkaveejies ar tulkoshanu, ka, ja vinji nebuutu izdevushi tagad taadu, kaada taa ir, tad graamata iznaaktu tikai kaut kad veel peec pusgada. Jau taa apsoliitais terminjsh ir pamatiigi nokaveets. Es veel piebildiishu, ka tipgraafijaam arii ir plaans un rinda, ja esi no taas izkritis, tad staajies iekshaa par jaunu! Par to, vai veelaak tiks izdoti arii pielikumi, paardeveejas man neko nemaaceeja pateikt. |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Lo-Fi versija | Pašlaik ir: 05.06.2025 02:07 |