![]() |
Laipni lūdzam, viesi ( Pieteikties | Reģistrēties )
![]() |
![]()
Raksts
|
|
Kārto teleportēšanās eksāmenu ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 30.08.03 Kur: Magrathea ![]() |
Tā, ir iznākusi vēl viena fantasy grāmata latviešu valodā ar HP fanu kluba uzlīmi. Man patika. Ļoti. (IMG:http://www.kurbijkurne.lv/forums/style_emoticons/kurb_gaiss/smile.gif) Labs gabals. Manuprāt. Bet man nav laika tagad drukāt tālāk, mans laiks Kurbijkurnē ir ļoti ierobežots, tāpēc tie, kuri ir izlasījuši, izsakiet savus komentārus par grāmatu arī bez manis.
|
|
|
![]() |
![]()
Raksts
|
|
Prāto, kā lietderīgāk ieguldīt rūķīšu zeltu ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 08.10.03 Kur: arī pie kapa soli priekšā Tev. ![]() |
Nee, nu tas ka taas paraadiijussaas PEEC [dizzenaa, varenaa] Harija Potera, ir nenoliedzams fakts, un veel nenoliedzamaaks fakts, ir ka Roulinga still pelniis vairaak naudas nekaa paareejie. Bet kas mani izkaitinaajano sirds un dveeseles aaraa tai graamataa, ir muuzziigaa muusdienu piemineessana kaa piemeeram :"Pa radio skaneeja "No Angels" dziesma ar vaardiem taadiem un ssaadiem utt."
Nu jaa. Diezgan vaaja valodinna, lai neteiktu ka viss rakstiits vienkaarssi paplassinaatiem teikumiem. Un dialogi....naaa....neinteresanti.... Ideja par svuupijiem gan man patiik un ir citas LABAS idejas, bet taas diemzzeel manaa skatiijumaa ir paaraak maz |
|
|
![]() ![]() ![]() |
![]() |
Lo-Fi versija | Pašlaik ir: 13.05.2025 22:20 |