![]() |
Laipni lūdzam, viesi ( Pieteikties | Reģistrēties )
![]() |
![]()
Raksts
|
|
Ataudzē kaulus pēc uzvaras kalambola mačā ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 16.02.04 Kur: Domājiet paši ![]() |
Sveiki LS spēlmaņi.
Es jūs lūdzu uzrakstīt 3 lietas, kam jābūt Lomu Spēlē, lai jūs to spēlētu. *Vai ir jābūt Kaujām un Kariem, Piedzīvojumiem, Romantikai, Humoram, Mīklām, Monstriem, Dialogu veidošanai, vai jeb kam citam. Ko jūs gribētu Lomu spēlē? *Vai jūs labāk gribētu ar HP, GP noskaņu, vai citiem tēliem. ------------------------- Mastero piebilde: Žetons Pikolo par šādu pavedienu. Atļāvos piespraust! Šo rakstu rediģēja Mastero Jazz: 26.03.2004 20:25 |
|
|
![]() |
![]()
Raksts
|
|
Cep speķi Dūdijam ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 12.10.04 ![]() |
... Man liekas ka vissvariigaakais ir humors un arii miiklainiiba. Lai nezin kas notiek taalaak! Man taa patiktu visvairaak!! Gribeetu daudz jo daudz nosleepumainiibas! Vispaar man vairaak arii daudz nav ko teikt.Diemzeel... Vispaar vareetu tur buut ari kaukas no baileem, jo kas gan taa par speeli bet aizraujossiem piedziivojumiem un baileem! Visiem es domaaju ka buutu loti interesanti. Man arii passai buutu interesanti, ja buutu tur iejaukts arii kaada dalla no mistikas un romantikas!!!
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Lo-Fi versija | Pašlaik ir: 03.05.2025 13:31 |