![]() |
Laipni lūdzam, viesi ( Pieteikties | Reģistrēties )
![]() |
![]()
Raksts
|
|
Atver vēstuli ar SĒRG-u rezultātiem ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 26.01.04 ![]() |
Principā gribēju sacīt, ka TN4 nebūs. Kas būs? Būs? Hvz.
Es domāju, ka paliksim pie cipara 3 - TN3: Raz````eji atgriežas [oficiaalais nosaukums, tieshi taa]. Un taalaak neizveertiis. Protams, TN1-3 guutaa pieredze, LARP uzbuuves principi un kvestologjiskaas gudriibas un atklaajumi nepaliks bez sekaam, taapat arii TN settings droshien vareetu tikt izmantots taalaak. Un, galu galaa, vaards "Troļļu Naktis" ir +/- kljuvis atpaziistamaaks un man personiigi patiik. Tad ```` nebuus TN4? Hvz. Bet nebuus. |
|
|
![]() |
![]()
Raksts
|
|
Bēg no sera Kedogena ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 25.03.04 ![]() |
Ok, peace, brothers!
Akartoshos. Es uzskatu, ka, lai kautcik iemaniitos apieties ar zobenu (nevis buut krutam LARPOs, uzvareet turniiros vai kauko taadu. Tas ir jauki bet mans fokuss ir citur. Viekaarshi kautcik iemaaciities apieties ar zobenu, cik nu tas muusdienaas vispaar ir iespeejams) vajag izmantot gan buferus, paderus, gan koku/tekstiliitu, gan teraudu, gan asu teeraudu, paarceerot visadas plastmasas pudeles, slapjus aviizju saiskjus utt. (nee es te neaicinu nelegaali iegaadaaties aukstos ierocjus. daarznieciibas riiks - macjete pa Ls 2,50 un uz prieksu). Visu cienju, Kedrik, bet par to slinkuma propogandeeshanu tu veltiigi. Milans Petrovichs. Bijushais sporta paukotaajs. Horvaatijas nacionaalaas komandas daliibnieks. Vineeja medaljas, visaas trijaas sporta paukoshanas discipliinaas (florete, zobens, shpaga), kas ir diezgan unikaals sasniegums. Tagad nodarbojas ar WMA (Western Martial Arts) un.... ...izmanto sparingam booferus. http://www.swordacademy.com/ Nacionaalajas ASV kungfu sacensiibaas notikushajaa Advancet Arms Competition, kur ARMAS direktors Dzjons Klements (ARMA arii izmanto boofed ierocjus)ienjeema irmo vietu (nedaudz sjokeedams austrumu ciinju komjunitiju), arii izmantoja buuferus, pie kam vieglus un ekstra lokanus, nerealistiskaakus kaa muuseejos, aciimredzot. P.S. peace, brothers! http://www.thehaca.com/photos/advanced.htm Nedz Klements, nedz Petrovics, nu galiigi nav iessaceeji, un slinkumu nepropogandee, driizaak tieshi otraadi ir veerojama nosliece uz fanaatismu un humora izjuutas zaudeeshana, kad tiek skaarta zobena teema. No mistera Klementsa puses itseviskji. Bet tas jau ir cits staasts. P.S Peace, brothers! Šo rakstu rediģēja Svivens: 28.10.2004 00:07 |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Lo-Fi versija | Pašlaik ir: 05.06.2025 06:27 |