![]() |
Laipni lūdzam, viesi ( Pieteikties | Reģistrēties )
![]() |
![]()
Raksts
|
|
Atver vēstuli ar SĒRG-u rezultātiem ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 26.01.04 ![]() |
Principā gribēju sacīt, ka TN4 nebūs. Kas būs? Būs? Hvz.
Es domāju, ka paliksim pie cipara 3 - TN3: Raz````eji atgriežas [oficiaalais nosaukums, tieshi taa]. Un taalaak neizveertiis. Protams, TN1-3 guutaa pieredze, LARP uzbuuves principi un kvestologjiskaas gudriibas un atklaajumi nepaliks bez sekaam, taapat arii TN settings droshien vareetu tikt izmantots taalaak. Un, galu galaa, vaards "Troļļu Naktis" ir +/- kljuvis atpaziistamaaks un man personiigi patiik. Tad ```` nebuus TN4? Hvz. Bet nebuus. |
|
|
![]() |
![]()
Raksts
|
|
Studē augstākās pārvērtības ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 12.11.03 Kur: Jauko poniju zemē. ![]() |
Redz, Tu, Kraukleen, droshi vien vienkaarshi neesi redzeejis, kaa izskataas ciinjas Ceesu festivaalaa. Vinji tur ljoti labi (vismaz dazhi, dazhi kaujaas tik shausmiigi, ka zheel skatiities) ciikstaas savu izveidoto noteikumu robezhaas un visi tam jau ir pielaagojushies. Taapeec ruulju deelj kaujas vispaar jau izskataas taadas bikinj patizlas (mans humblais opinions). Taa kaa nemaz tik ljauni nevajadzeetu tur iziet.
Cita lieta, ka tur nav garzobenu discipliinas, tikai vairogs ar zobenu vai tikai zobens. (nav jau briinums ar garaaku zobenu tomeer sitiens paaraak nepatiikams buutu, neatkariigi no labaa brunjojuma) P.S. Tajaa turniiraa nez kaadeelj peec noteikumiem nedriikst sist pa kaajaam zemaak par celi. (vai pat veel augstaak, iespeejams) Taa kaa kaajas Tev noteikti buutu veselas. Heh. |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Lo-Fi versija | Pašlaik ir: 05.06.2025 06:24 |