![]() |
Laipni lūdzam, viesi ( Pieteikties | Reģistrēties )
![]() |
![]()
Raksts
|
|
Atver vēstuli ar SĒRG-u rezultātiem ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 26.01.04 ![]() |
Principā gribēju sacīt, ka TN4 nebūs. Kas būs? Būs? Hvz.
Es domāju, ka paliksim pie cipara 3 - TN3: Raz````eji atgriežas [oficiaalais nosaukums, tieshi taa]. Un taalaak neizveertiis. Protams, TN1-3 guutaa pieredze, LARP uzbuuves principi un kvestologjiskaas gudriibas un atklaajumi nepaliks bez sekaam, taapat arii TN settings droshien vareetu tikt izmantots taalaak. Un, galu galaa, vaards "Troļļu Naktis" ir +/- kljuvis atpaziistamaaks un man personiigi patiik. Tad ```` nebuus TN4? Hvz. Bet nebuus. |
|
|
![]() |
![]()
Raksts
|
|
Studē augstākās pārvērtības ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 12.11.03 Kur: Jauko poniju zemē. ![]() |
Te ir tieshaam interesants paradoksinjsh. No efektivitaates viedoklja un aizraujoshuma kjiveres + paddeds, ar ko njemamies jau pasen, ir arii mans miilulis. No otras puses tad atkal iestraadaajaas reflekss sist pa galvu un mazaak bremzeet (dazhreiz pat speciaali sist iipashi stipri, lai izsistos cauri kaut kaadam blokam ), kas viss ir kaitiigi LARP'oshanai (es, piemeeram, izkritu SL3 ciinju kvalifikaacijaa ar koka zobeniem, jo vertikaalais cirtiens man ir bez maz vai asiniis, ja vien neciinos ljoti, ljoti uzmaniigi (un apdomiigi leeni) taapeec arii SL4 vienkaarshi izveeleejos shkjeepu, kaa patiikamu alternatiivu).
Veel kaadam peec shaada free-sparringa ir gruutaak "aizmirst" durshanas refleksu, kas arii LARP'os ar zobeniem iisti droshs veel nav uztaisiits. No otras puses distances izjuuta un nedaudz mainiitaa ciinjas izpratne paliidz tajaa pashaa TN (vienam pasham ciinjaa kaa grozgalvim pret 4 troljljiem, vinji nemaz tik daudz man arii neiesita) vai SL, jo vienmeer jau var neuzbrukt, bet meegjinaat tikai aizsargaaties (ar to pashu vairogu). Kur veel izmantot veesturisko duelju prasmi? Nu veel jau ir kaut kaadi festivaali, kuros arii notiek sacensiibas, taa kaa var paskatiities, kaa tur, teiksim, atspoguljotos kaut kas no shaadiem treninjiem apguutais. Varbuut intereses peec, ja izdotos savaakt visu ljoti augsto prasiibu ekipeejumu, intereses peec vareetu pameegjinaat nostarteet kaut vai tajaa pashaa Ceesu viduslaiku festivaala turniiraa, un paciiniities savaadaakaa stilaa - ieturot distanci. Kas zina, kas notiktu. |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Lo-Fi versija | Pašlaik ir: 05.06.2025 06:22 |