![]() |
Laipni lūdzam, viesi ( Pieteikties | Reģistrēties )
![]() |
![]()
Raksts
|
|
Atver vēstuli ar SĒRG-u rezultātiem ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 26.01.04 ![]() |
Principā gribēju sacīt, ka TN4 nebūs. Kas būs? Būs? Hvz.
Es domāju, ka paliksim pie cipara 3 - TN3: Raz````eji atgriežas [oficiaalais nosaukums, tieshi taa]. Un taalaak neizveertiis. Protams, TN1-3 guutaa pieredze, LARP uzbuuves principi un kvestologjiskaas gudriibas un atklaajumi nepaliks bez sekaam, taapat arii TN settings droshien vareetu tikt izmantots taalaak. Un, galu galaa, vaards "Troļļu Naktis" ir +/- kljuvis atpaziistamaaks un man personiigi patiik. Tad ```` nebuus TN4? Hvz. Bet nebuus. |
|
|
![]() |
![]()
Raksts
|
|
Bēg no sera Kedogena ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 21.08.04 ![]() |
tur nu man jaapiekriit, ka taas ciinjas tieshaam ir visaizraujoshaakaas, bet, ja runa iet par speeli, tad pa galvu tu shaa kaa taa sist nedriiksteesi, un kaa teica Aksels aka Kristaps "Var pierast" (IMG:http://www.kurbijkurne.lv/forums/style_emoticons/kurb_gaiss/smile.gif) un tad ja tu ieksraameesi kaadam pa galvu, tad vareesi peec tam domaat par sekaam, protams tu vari domaat, ka tu buusi gudraaks un nesitiisi pa galvu, bet ciinjas laikaa tavi sparingos iestraadaatie refleksi tavu apnjemshanos var viegli atstumt malinjaa. Un pavisam nejaushi tev sanaaks pieljaut kaadu kljuudu, kurai var buut nepatiikamas sekas. Bet tomeer jaatziist, ka ciinjaas ar kaskaam paveras daudzas jaunas iespeejas. Tas protams ir ljoti aizraujoshi un interesanti.
Šo rakstu rediģēja Kraukleenss: 27.10.2004 20:19 |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Lo-Fi versija | Pašlaik ir: 05.06.2025 06:20 |