![]() |
Laipni lūdzam, viesi ( Pieteikties | Reģistrēties )
![]() |
![]()
Raksts
|
|
Atver vēstuli ar SĒRG-u rezultātiem ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 26.01.04 ![]() |
Principā gribēju sacīt, ka TN4 nebūs. Kas būs? Būs? Hvz.
Es domāju, ka paliksim pie cipara 3 - TN3: Raz````eji atgriežas [oficiaalais nosaukums, tieshi taa]. Un taalaak neizveertiis. Protams, TN1-3 guutaa pieredze, LARP uzbuuves principi un kvestologjiskaas gudriibas un atklaajumi nepaliks bez sekaam, taapat arii TN settings droshien vareetu tikt izmantots taalaak. Un, galu galaa, vaards "Troļļu Naktis" ir +/- kljuvis atpaziistamaaks un man personiigi patiik. Tad ```` nebuus TN4? Hvz. Bet nebuus. |
|
|
![]() |
![]()
Raksts
|
|
Atver vēstuli ar SĒRG-u rezultātiem ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 26.01.04 ![]() |
[EDIT]
Var rasties iespaids, ka es esmu nikns ne-būfedu nīdējs. Nē, tā nav. Es tikai gribēju pateikt, ka necīnīšos ar koka zobeniem, jo tādas cīņas nekad man nebūs interesantas. Koka zobeni ir laba alternatīva metāla zobiniem un, ja ar tiem pareizi apietas, cīņas izskatās interesantas un nav šī nelāgā "poped" efekta, ar kādu sirgst visi būfi vai paddedi. Tāpat arī uzskatu, ka Senlatviešos un tāda stila spēlēs būfiem nav vietas, koks un varbut metāls nākotnē. Domāju, ka pasaulē ir svarīgs balanss - lai būtu gan būfedi gan kok-zobeni gan zobencīņas sports - paukošana, kas katram sirdij tuvāks. Gribēju tikai norādīt, ka būfi nav zobencīņu bērnudārzs - "nu, no sākuma pamēģini būfotos tad vēlāk varēsi pāriet uz "īstajiem" koka zobeniem". Nē, būfi ir alternatīva metāla zobeniem un es nevienam neiesaku sākt savas gaitas zobencīņu sfērā ar būfediem - ir grūti atrast no brīvības, nebremzēšanas un daudziem paņēmieniem. Ja vēlaties izmantot koka zobinus, tad uz priekšu - sāciet arī ar tiem, būfi nav nekāds starpposms, tā ir vnk alternatīva. Tiesa, ir zināmas problēmas cilvēkiem, kas cīnījušies ar koka zobeniem pierast pie cīņām ar būfiem, bet pamatā gadījumu tas ātri pāriet. Līdz ar to padoms - labāk sākt ar koka zobeniem un tad - vēlāk - pāriet pie īstajiem padded vai būfotajiem zobiniem, nevis otrādi. Paddedi ir tie smagie būfi, kādus Svivens un viņa domubiedri izmanto savās sāpīgajās cīņās. Neliels būfojums, paliels svars un hokejista ķivere palīdzēs tev atpazīt paddedu pa gabalu:). Šo rakstu rediģēja Kamazs: 27.10.2004 19:52 |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Lo-Fi versija | Pašlaik ir: 05.06.2025 06:28 |