![]() |
Laipni lūdzam, viesi ( Pieteikties | Reģistrēties )
![]() |
![]()
Raksts
|
|
Atver vēstuli ar SĒRG-u rezultātiem ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 26.01.04 ![]() |
Principā gribēju sacīt, ka TN4 nebūs. Kas būs? Būs? Hvz.
Es domāju, ka paliksim pie cipara 3 - TN3: Raz````eji atgriežas [oficiaalais nosaukums, tieshi taa]. Un taalaak neizveertiis. Protams, TN1-3 guutaa pieredze, LARP uzbuuves principi un kvestologjiskaas gudriibas un atklaajumi nepaliks bez sekaam, taapat arii TN settings droshien vareetu tikt izmantots taalaak. Un, galu galaa, vaards "Troļļu Naktis" ir +/- kljuvis atpaziistamaaks un man personiigi patiik. Tad ```` nebuus TN4? Hvz. Bet nebuus. |
|
|
![]() |
![]()
Raksts
|
|
Cenšas pārkliegt komentētāju Pasaules kausa izcīņā kalambolā ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 04.11.03 ![]() |
CITĀTS(Kraukleenss @ 27.10.2004 15:55) jaa, drosvien jau jums taisniiba, bet ko dariit taadiem cilveekiem, kuriem ar zobenu bijusi maza saskarsme, shaubos vai buutu praatiigi vnjiem dot rokaas iistu metaala naaveskapli. Arii ar koka ierochiem savainoties ir daudz vinekaarshaak, nekaa ar boofed. Vismaz kameer iemaacaas kautcik kontroleet savas kustiibas. Ko darīt? Ļoti vienkārši - jātrenējas ar "ieroci" kas ir krietni smagāks nekā spēles ierocis. Tad to paņemot rokās tas liksies viegls kā pūciņa un nekādu problēmu ar kontrolētiem sitieniem neradīsies. Piem, drakonisti savulaik izmantoja armatūras stieņus. Varbūt ka taagd arī izmanto, neesu kādu laiku tur bijis. Metode visnotaļ efektīva. Protams, drusku arī smadzenēm jābūt un jālieto aizsargekipējums. Ilustrācijai 2 labi citāti, kas pasvītr manis augstākteikto: Citāts nr. 1. : "-Ugh! Ko lai es tagad ar šito daru?! Es tak viņi i pacelt nevaru!!!" "Kā, ko? (IMG:http://www.kurbijkurne.lv/forums/style_emoticons/kurb_gaiss/smile.gif) Kļusti stiprāks!" /tulkojums mans/ Citāts nr. 2. : "Ti žnaješ, počemu mojo kung-fu lučše tvojego? Da eto potomu, čto ti, sviņja, malo treņiruješsja, čto i harakķerno dļa sviņji!" (IMG:http://www.kurbijkurne.lv/forums/style_emoticons/kurb_gaiss/laughing.gif) |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Lo-Fi versija | Pašlaik ir: 05.06.2025 05:59 |