![]() |
Laipni lūdzam, viesi ( Pieteikties | Reģistrēties )
![]() |
![]()
Raksts
|
|
Izvēlas zizli pie Olivanda ![]() Grupa: Neapstiprinātie Pievienojās: 10.03.04 ![]() |
izsakat savas domas!
es zinu ka taada pastaav! es to zinu! es ticu un ticeeshu! besii tas ka atrodas kau kaadi mulki kuri pazinjo ka taadas nemaz nav! bet es zinu ka ir! nesen kaads krivu zinaatnieks teica ka nesija sastaav no daudz mazaam dalinjaam kuras dziivo savaa valjaa, bet briizhiem kad draud briesmas vinji sasaucaas un izveido vienu lielu masu! taaa vins izskaidroja juuras briesmonju esamiibu un pieraadiija ka nesija PASTAAV!!!!! Šo rakstu rediģēja Reiki: 27.10.2004 14:43 |
|
|
![]() |
![]()
Raksts
|
|
Attīsta savu iekšējo Aci ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 22.10.03 Kur: Ziemeļrajonā ![]() |
Kāpēc nedrīkst? Bet klausies, ja IR pamatojums, KĀPĒC gan nedrīkst? Un viņi jau nespiež tā domāt visiem.
Hmm. Pameklēju vēl... CITĀTS Tātad Lohness ir Nesa ezers (loh - ezers) divus kilometrus plats, 38 kilometrus garš un 300 metrus dziļš. Ezera ūdens temperatūra kā ziemā, tā vasarā ir +4 grādi. Septiņas upes ieplūstot šajā ezerā, bet tikai viena - Nessi - izplūst no nekad neaizsalstošā kalnu ezera.20.gadsimta septiņdesmitajo gados cilvēki pirmo reizi ieraudzījuši Lohnesa briesmoni. Pēc 43 gadiem laikrakstā Invernesa kurjers ievietots raksts Dīvainās parādības Lohnesa ezerā. 1934.gadā ķirurgs R.Vilsons nofotogrāfējis dzīvnieku ar garo kaklu un muguru ar kupri. Tad nāca ziņas no aculieciniekiem. Ir speciālisti, kas apgalvo, ka Nesija esot no senseniem laikiem saglabājies pleziozaurs. Neviens tieši nevar apgalvot, ka šie radījumi visi kā viens būtu izmiruši. Un Nesijai ir brāļi un māsas: Šamps - Amerikā, Ogopogo - Kanādā, Puka un Piasts - Īrijā, Ilvalēras čūska - Norvēģijā, Sturše - Zviedrijā, Velns - Jakutijā, Mokelem-bembe - Kongo, Baltā ezera briesmonis - Čīlē, arī Ķīnā un citur. Tātad tie piemērojušies mūsu klimatam. Nujā... Bet te ir tomēr viens bet... Tam pasvītrojumam... Neviens nevar apgalvot, ka šie dzīvnieki NAV izmiruši... Un daudz variāk zinātnisku pierādījumu tomēr ir tam, ka Nesijas nemaz nav. Un par to fotogrāfiju īsti nezinu... Manuprāt, tas viss ir tiešām safabricēts... Un ja tā ir viena vienīga fotogrāfija... |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Lo-Fi versija | Pašlaik ir: 19.06.2025 01:23 |