![]() |
Laipni lūdzam, viesi ( Pieteikties | Reģistrēties )
![]() |
![]()
Raksts
|
|
Atver vēstuli ar SĒRG-u rezultātiem ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 26.01.04 ![]() |
Principā gribēju sacīt, ka TN4 nebūs. Kas būs? Būs? Hvz.
Es domāju, ka paliksim pie cipara 3 - TN3: Raz````eji atgriežas [oficiaalais nosaukums, tieshi taa]. Un taalaak neizveertiis. Protams, TN1-3 guutaa pieredze, LARP uzbuuves principi un kvestologjiskaas gudriibas un atklaajumi nepaliks bez sekaam, taapat arii TN settings droshien vareetu tikt izmantots taalaak. Un, galu galaa, vaards "Troļļu Naktis" ir +/- kljuvis atpaziistamaaks un man personiigi patiik. Tad ```` nebuus TN4? Hvz. Bet nebuus. |
|
|
![]() |
![]()
Raksts
|
|
ex foruma administratore ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 18.11.03 ![]() |
[Pirksta krtiishana]
Un tagad mees draudziigi aizraapojam prom no offtopic, perosniigos jautaajumus "vai tu esi tas ar garaajaam kaajaam un lielo zobenu" varat uzdot arii pa PZ, ja nu msn/icq/aim etc nava pieejami. [/Pirksta kratiishana] A par to ka nebuus TN4... Ja mana neieveerojamaa perosna visu sarpatusi pusliidz pareizi, tad var uzskaiit, ka vienkaarshi netiks turpinaata viena un taa pati ideja (lasiit) neradiis n-tos ciparinjus peec burtiem TN, tomeer koncepciju teriotoriju un izpildiijumu ( ar to saprast attieksmi pret speeleetaajiem, legjendaam, ekipeejumu un vispaar pret larp ) izmantos turpmaakajaas speelees. Vienkaarshi, manupraat TN labaakaa iiashiiba ir to vairaak via mazaak pieejamiiba visiem. Taa ir visnotalj veseliiga pieredze un teju vai neticama jautriiba ( shkjiet vismaz peedeejais vairaak attiecas uz speeleetaajiem nevis GM). A par raseem, laikam jau apmaatie ( mazias putninj tava deksme uz ciinjam protams ir teicama un apbriinojama, taapat kaa tavs nemirstoshais cieminieka patriotisms, tomeer atceries ka taa tomeer bija speele (liekot uzsvaru uz shii vaarda nemaz ne tik dzilji sleepto plashaako noziimi (IMG:http://www.kurbijkurne.lv/forums/style_emoticons/kurb_gaiss/laughing.gif) ) |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Lo-Fi versija | Pašlaik ir: 05.06.2025 06:10 |