![]() |
Laipni lūdzam, viesi ( Pieteikties | Reģistrēties )
![]() |
![]()
Raksts
|
|
Bēg no sera Kedogena ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 21.08.04 ![]() |
Kaa juuties peec speeles?
|
|
|
![]() |
![]()
Raksts
|
|
ex foruma administratore ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 18.11.03 ![]() |
Ar to veselumu man ir liidziigi kaa martinam, iiisti vesels civleeks manaa nenopietnajaa vecumaa nenjem zobos zobenu un oktobra viduu nedodas nakshnjot tiirelja viduu. Bet tas taa.
Par gandriiz veselu mani var saukt arii shodien. Iipashas traumas neguvu. Taisni nostaigaat varu, plaushinjas aaraa neklepoju un nevienu paaraak nekaitiu ar luugmiem peec kabatlakitinjiem. Par to cik silts vai ick auksts katram oktobra dzestrais gaiss licies. no tiiri objektiiva viedoklja var teikt ka oktobris vienmeer ir vairaak vai mazaak auksts, ziniet rudens tomeer. Mums jau veel bij tiiri silts ( shkjiet nevienu briidi zem nulles temperatuura nenosliideeja), lietus nelija un galu galaa izpalika mans lielais plaans ar sneiga laasptinju naktii ik peec stundas liist aaraa un tiiriit no telts sasnigushaas kupenas. Par tiiri fizisku kaiteejumu, neskatoties uz vilinoshajaa troljlju vagaam, kur lai ieguutu kaut kaadu nebuut traumu pat iisti jaacenshas nebija, par liami sev un maniem tuvajiem, es tomeer iztiku laikam pat bez zilumiem. Man zheel to nabadzinju kuri ir slimi ( zinu ka tas neko daudz nedod, bet andzha, Tev ir mana visdziljaakaa liidzjutiiba ). |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Lo-Fi versija | Pašlaik ir: 24.05.2025 01:49 |