![]() |
Laipni lūdzam, viesi ( Pieteikties | Reģistrēties )
![]() |
![]()
Raksts
|
|
Atver vēstuli ar SĒRG-u rezultātiem ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 26.01.04 ![]() |
Principā gribēju sacīt, ka TN4 nebūs. Kas būs? Būs? Hvz.
Es domāju, ka paliksim pie cipara 3 - TN3: Raz````eji atgriežas [oficiaalais nosaukums, tieshi taa]. Un taalaak neizveertiis. Protams, TN1-3 guutaa pieredze, LARP uzbuuves principi un kvestologjiskaas gudriibas un atklaajumi nepaliks bez sekaam, taapat arii TN settings droshien vareetu tikt izmantots taalaak. Un, galu galaa, vaards "Troļļu Naktis" ir +/- kljuvis atpaziistamaaks un man personiigi patiik. Tad ```` nebuus TN4? Hvz. Bet nebuus. |
|
|
![]() |
![]()
Raksts
|
|
Bēg no sera Kedogena ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 21.08.04 ![]() |
nu laikam jau tev jaapiekriit Kamaz (IMG:http://www.kurbijkurne.lv/forums/style_emoticons/kurb_gaiss/smile.gif) Neesmu jau es tik gudrs tajaas admineeshanas un speeles veidoshanas lietaas, tikei negribaas lai visa shii padariishana pajuuk. Katraa zinjaa no TN mees vismaz varam panjemt visu galveno noteikumu sarakstu. Un veidojot pavisam jaunu sizhetu ar pavisam jaunaam frakcijaam un pavisam citu galveno domu. Jau tagad man jaapateicaas vieiem TN3 gmmaasteriem, par sagaadaato baudu un vinekaarshi lieliski pavadiito laiku un lielisko speeli. PS iipashs paldies Diivainajam spokam, kurs kautkaa visu laiku pamaniiijaas izsljuukt cauri no pamatiigas apdauziishanas ar zobeniem (IMG:http://www.kurbijkurne.lv/forums/style_emoticons/kurb_gaiss/smile.gif) Un veel arii savaadajam Bezvaardim, kursh lika barinjam paarsteigtu un pagalam samulsushu cieminieku pajukt uz visaam pusseem un ar savu garo +3 zobenu paspeeja ieskjeereet arii man. Nu ja jau saku teikt paldies visiem tad laikam jaaturpina. taatad:
Paldies goldberry, kura nenovaaca un bija zheeliiga pret mani peec tam, kad vinjai treninja laikaa pamaniijos iekraameet pa galvu, protams ne jau ar vinjas dzelzs katlinju, bet gan ar savu zobenu. To es sev nepiedoshu. Paldies Darvinam par karaviira teelu uz kuru vareeja paljauties jebkuraa laikaa. Grimam par ne mazaakas drosmes izraadiishanu, karaviirs uz kuru vareeja paljauties GM par jautro ugunskura sarunu, kuraa visi uzzinaaja daudz ko jaunu par GM privaato dziivi, kas tieshaam lika paareejiem smieties liidz nemanjai. Shamanjiem, nezinu vai vareetu veeleeties labaakus shamanjus, katraa zinjaa noteikti veeleetos veel kaadu reizi ciiniities zobenu pie zobena ar vinjiem kopaa. iipashi jaapateicaas muusu ciema drosmiigajaam meiteneem, kuras bija ljoti izpaliidziigas un kaujaai izraadiija ne mazaak lielu drosmi kaa paareejie. Tikai te jaapiebilst, ka cieminiekiem dereetu vinjaam par sho to atvainoties. Paldies trolljiem, lai arii kaa negribu to atziit, bet vinjos maajoja karaviira cienja, valdiija discipliina un laoialitaate, un prtet vinjiem ciiniities bija interesanti. Un visbeidzot paldies visiem tiem, kuri pret mani izraadiija kaut nelielu cienju, lai gan nezinu kaa buutu to izpelniijes. Te jaapiemin TrakasCars, veel dazhi ziemeljjnieki un pat trollji. PS jaanosoda tas gljeevulis, kursh pashaa speeles saakumaa man nozaga visu paartiku, lai arii zveeriigi dusmiigs devos izmisiigos savas paartikas mekleejumos, tomeer nevines vainiigais neatzinaas. |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Lo-Fi versija | Pašlaik ir: 05.06.2025 03:43 |