![]() |
Laipni lūdzam, viesi ( Pieteikties | Reģistrēties )
![]() |
![]()
Raksts
|
|
Atver vēstuli ar SĒRG-u rezultātiem ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 26.01.04 ![]() |
Principā gribēju sacīt, ka TN4 nebūs. Kas būs? Būs? Hvz.
Es domāju, ka paliksim pie cipara 3 - TN3: Raz````eji atgriežas [oficiaalais nosaukums, tieshi taa]. Un taalaak neizveertiis. Protams, TN1-3 guutaa pieredze, LARP uzbuuves principi un kvestologjiskaas gudriibas un atklaajumi nepaliks bez sekaam, taapat arii TN settings droshien vareetu tikt izmantots taalaak. Un, galu galaa, vaards "Troļļu Naktis" ir +/- kljuvis atpaziistamaaks un man personiigi patiik. Tad ```` nebuus TN4? Hvz. Bet nebuus. |
|
|
![]() |
![]()
Raksts
|
|
Atver vēstuli ar SĒRG-u rezultātiem ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 26.01.04 ![]() |
Ahhh, kraukleen, es tikai saku, ka nebuus TN4. Tas taa, lai galva atbriivotos nedaudz jaunaakaam idejaam, spriedumiem etc...vaardsakot, kaa jau K... teica, neba jau tikai Andza un es bija GMi, neba viens mans muljkjiigs pazinjojums var kaut ko mainiit. Es vnk censhos visiem speekiem izvairiities no bezgaliigo siikvelu slimiibas Might&Magic2..3..4..5...6...7..8...9 etc., uzskatu, ka katram LARPam tomeer jaabuut kaut kaadaa zinjaa svaigam. Tas ir - saakuma premisai nevajadzeetu paarkaapt 3 siikvelu slieksni, TN3 ir oficiaals nosleegums sizhetiskajiem notikumiem, kas aizsaakaas TN1, turpinaajaas TNT1, TNT2, TNT3, TNT4 [filminjas], TN2. Manupraat, buutu jauki vienkaarshi pienjemt sho staastu, ko centaamies paveestiit - staastu par kaadu beernu, kura acu priekshaa noslakteeja taa vecaakus un liidz ar to vinjsh bija spiests kljuut par karalja slepkavu, lai veelaak nokljuutu Madaras ciemaa, sakautu vieteejo raz````eju [nu ja] un beigaas...beigaas paliktu klejojam TrolljuMezhos iedveshot shausmas. Staasts par divu kultuuru/rasu/mentalitaashu sadursmi, kas no vienkaarshas "nogalini-apeed" faazes paarauga smalkaa sociaalaa sacensiibaa liidz beidzot sasniedza kulminaaciju atklaajot iistos TroļļuMežu saimniekus. Staastu par TroļļuMežu vareno šamaņu jeb pusdievību konfliktiem un savstarpējo rēķinu kārtošanu. Un veel neskaitaamus staastus - par Daini Balto, kas liidz naaves shausmaam NemirstoshoTrolljuPljavinjaa kaavaas un ar Upes malas burvis striidaajaas, par ļoti kolorītajiem un vienmēr pārsteidzošajiem ciematniekiem, kas aplam cenšas izrauties no savas 1000 gadu smagās cīņas par eksistenci šai pasaulē, par jaunas reliģijas ienākšanu TroļļuMežos, par laupītāju slepenajiem sirojumiem, par puurgaal neveselīgo ietekmi un lielo noslēpumu... domāju, ka šos stāstus mēs varētu vienkārši noslēgt...vairāk vai mazāk. Lai saglabātos konsistence, kādas jūsu domas? Principā, TN4 nebūs ir mans subjektīvais brēciens, ja pārējie GMi domās savādāk, viss var mainīties, bet anyways - to es biju domājis ar vārdiem "TN4 nebūs". Jūs varētu izteikties, kas varētu būt. Pilnīgi droši, ka labākajās TN tradīcijās mēs ignorēsim pilnīgi visus ieteikumus, bet tomēr - kāpēc gan velti nepadzesēt muti...tb..nepadeldēt pirkstus?
Un vispaar, nekur nav teikts, ka TN nebuus. Es padzirdeeju jauku ideju par TN:C vai TN:H.(IMG:http://www.kurbijkurne.lv/forums/style_emoticons/kurb_gaiss/tongue.gif) |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Lo-Fi versija | Pašlaik ir: 05.06.2025 05:05 |