![]() |
Laipni lūdzam, viesi ( Pieteikties | Reģistrēties )
![]() |
![]()
Raksts
|
|
Sēž zem Šķirmices ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 17.05.04 Kur: Bedrē. ![]() |
Tātad galvenā informācija:
Visi dalībnieki savācās sestdien no rīta pieturā Murjāņu veikala intervālā no 9.00 līdz 10.00. No turienes viņi tiks vesti uz spēles placdarmu. Tātad galvenais visiem tiem, kuri ierodas TN3 no Rīgas vai caur to. Satiekamies sestdien no rīta pie Rīgas autoostas ieejas (bīddurvju iekšpusē, lai nav jāsalst) plkst. 8:20, un braucam ar autobusu 8:35 (uz kuru laipni luudzu visus nopirkt biljetes riit vai pariit, jo, ja buusim ljoti daudz, tad viss autobuss buus piedziits ar TN daliibniekiem) Biļete maksā 0.65 Ls. Braukšanas laiks 1.04 h. TN dalības maksa ir 2 Ls. (tātad minimālās no Rīgas braucošajiem izmaksas ir 3.30 Ls) Obligāti vajag: - Siltas drēbes zem tērpa (šalles, cimdi etc.) - Rezerves pārvelkamās drēbes (noteikti vairākus pārus siltu zeķu un tādā garā) - Visu nakšņošanai (vietu teltī, guļammaisu, ko paklāt apakšā vai virsū (var būt arī cilvēks)) - Ēdamo, dzeramo - Maisiņu, kurā iebērt spēles naudu - Maisiņu, kurā iebērt pemanu (burvjiem nepieciešama) + Labu garastāvokli, entuazismu un gatavību ne tikai spēlēt, bet arī izdzīvot, un gatavību ne tikai izdzīvot, bet arī spēlēt. Šo rakstu rediģēja aivvv/dreamer: 15.10.2004 04:40 |
|
|
![]() |
![]() ![]()
Raksts
|
|
Cīnās ar Lankašīras laumiņām ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 23.12.03 Kur: tepat vien es esmu... ![]() |
CITĀTS(Martins @ 15.10.2004 14:14) Neapšaubāmi autobuss, kurš nav sarakstā ir ļoti slepens. Vai varbūt par nolādēts! Labāk ar tādu vis nebrauc, nezin kur vēl galā nokļūsi. Pievienojies mūsu miermīlīgo liktenim paļāvīgo keksu TN3 frakcijai un brauc ar autobusu 8.45. Kā jau minēju, šajā autobusā tev būs visas iespējas satikt (manu vai kāda cita) Lielo Mīlu un pie reizes izvairīties no briesmīgas katastrofas. Droša un mēreni ātra nokļūšana līdz Murjāņu veikalam garantēta! Nu tev ja viegli teikt...man biletes ir jau nopirktas....protams es varu aizchapot lidz autoostai un tas nodot.....bet nu nezinu...ja jau neesmu vienigais, kas shis biletes ir iegadajies, nvecar but, ka tas ir gluks....aizkatoshu lidz autoostai velreiz... :blink: Piebildishu, ka tiko parbaudijus www.118.lv shi autobusa esamibu... no Rigas atiet 8:35 pienak galapunkta 9:39...ta tad shis autobus eksistē.....tas nav spoks... vai ari tomer ir ceru, ka tas neizvertisies par gadsimtena miklu... Šo rakstu rediģēja Hisie-Gaur: 15.10.2004 14:35 |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Lo-Fi versija | Pašlaik ir: 23.05.2025 18:26 |