![]() |
Laipni lūdzam, viesi ( Pieteikties | Reģistrēties )
Forumā veidot aptaujas aizliegtas (tam paredzēts HP aptauju forums).
Ja kādam pavedienam nepieciešams pievienot aptauju, sazinies ar šī foruma regulatoriem!
![]() |
![]() ![]()
Raksts
|
|
Kārto teleportēšanās eksāmenu ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 28.07.03 ![]() |
& taatad... ko juus domaajat par lunu? vispaar es briinos kaa vinja vareeja palikt nepamaniita ieprieksheejaas graamats, bet tas taa... vispaar mans jautaajums jums ir - vai vinja tieshaam ir tik jukusi? es nezinu, man vinja pat LJOTI simpatizeeja, pat nenjemot veeraa, ka vinja tic visaadaam diivainaam radiibaam... (IMG:http://www.kurbijkurne.lv/forums/style_emoticons/kurb_gaiss/unsure.gif)
|
|
|
![]() |
![]()
Raksts
|
|
Pokemonu pavēlnieks ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 24.07.03 Kur: prefektu vannasistaba nodarbojoties ar... Zilonītis Dambo 2012 ![]() |
man te rodas dazzi jautaajumi kuros es jums galiigi nepiekriitu pirmkaart kaadeel gan luna ar hariju nevis luna ar ronu luna tak visu laiku izraada uzmaniibu ronam gan ar teim trakajiem smiekliem gan puuciites nessanu gan cepuri ar lauvas galvu...
naakamais tas ir kaa neko noziimiigu nav dariijusi vinna piedaliijaas gan da gan arii ciiniijaas plecu pie pleca ar ronu pret naaveezziem.... lielaakaa tiessa citu beernu teelu ne tuvu nav tik daudz izdariijussi (ja neskaita galvenos) kaut arii ir jau visas piecas graamatas... domaaju ja luna buutu atveertaaka vinna vareetu buut viens no stiliigaakajiem cilveekiem hp blakus fredam dzzordzzam dzzinnijai malfojam cco tonksai un bilam... Šo rakstu rediģēja aivvv/dreamer: 11.10.2004 03:51 |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Lo-Fi versija | Pašlaik ir: 25.05.2025 06:40 |