![]() |
Laipni lūdzam, viesi ( Pieteikties | Reģistrēties )
![]() |
![]()
Raksts
|
|
Atver vēstuli ar SĒRG-u rezultātiem ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 26.01.04 ![]() |
Kā jau jūs labi zināt, nokļūt TroļļuMežos, kur notiks TN3, nav pārāk grūti..ja ir auto. Citādi tie ir 10 km no autobusa pieturas līdz kurai laikam visi gan tiek bez problēmām. Tā nu es spriežu, ka [ja dalībnieku skaits ir kaut uz pusi tik liels, cik briest], kā gan tur būs ar nokļūšanu, jo skaidrs ir viens - pat busiņš nespēs visus izvadāt gana veikli un pieņemami. Tad nu rodas būtisks jautājums, kā tur visiem nokļūt ātri un ērt.
Nu man ir variants visiem kopā vienā lielā barā jautri aiziet ar kājām:) [mantas varētu aizvest auto]. 10 kilometri nav akurāt svētceļojums, tā varētu būt jauka iesildīšanās pirms spēles. Kādas ir jūsu domas? Citādi, labprāt apzinātu privātā transporta īpašniekus, kas grasās ar to ierasties, varbūt varētu kaut kā saorganizēties visiem kopā vienā lielā braucienā? ANyways, spļaujiiet laukā domas. Savas. |
|
|
![]() |
![]()
Raksts
|
|
Atver vēstuli ar SĒRG-u rezultātiem ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 26.01.04 ![]() |
Es jau kādā PZ norādīju problēmas, ar kādām nākas saskarties TN3 nokļūšanas lietā. Vispār tā nav privātzeme, tas ir, ne mūsu privātzeme, līdz ar to, tur veidot lielu autostāvvietu ar autobusiem un vieglajiem auto arī nav īsti labi, jo vairaak taadeelj, ka taa ir +/- kaapu smilts, sou, ieseesties ir diezgan viegli. [atminjaa aust TN2] TN2 izmeeru businjsh ir iespeejams, bet jaareekjinaas, ka ja izmantos to, buus diezgan ilgi jaagaida starp braucieniem [20-30 minuutes] un vienaa virzienaa vien kaadi 3-4 braucieni paredzami. Gaajiens ar kaajaam buutu krietni vieglaak menedzheejams, lai gan, protams, nav gluzhi kruta:).Arii izbesiities pleijeriem vareetu sanaakt pamatiigi pirms speeles...taa nebuutu lielaakaa probleema, lielaakaa probleema buutu tikt atpakalj.(IMG:http://www.kurbijkurne.lv/forums/style_emoticons/kurb_gaiss/smile.gif) Zinot no pieredzes, kad TN tuvojas beigaam, cilveeki [nu spriezhu peec sevis] ir nogurushi peec sunja, naak miegs, totaals bezspeeks and stuff. taadaa staavoklii iet 10 km + gaidiit autobusu+mociities taalaak uz maajaam nav taa labaakaa kombinaacija.
Veel viena lieta, par ko gribeeju runaat. Ieprieksheejaas TN ierasties uz speeli vareeja jebkuraa laikaa. Tas pamatiigi atsaucaas uz pashu speeles procesu, jo nepaartraukti iztruuka viens GM, kas brauca pakalj visaadiem pleijeriem un centaas to izkaartot kaa naakas. To es vairs negribu pieljaut, sou, briidinu, ka tikliidz speele buus saakusies, GMi nevienu negadfaas uz notikuma vietu vai prom no taas liidz pat speeles beigaam. Aarkaarteejos gadiijumos, protams, bet variantu "Man 7dien 11:00 jaabuut uz vecmaaminjas kaazaam." luudzu atstaajiet maajaas. Diemzheel jaaizveelaas starp kaazaam un TN3 [es njemtu kaazas, btw]. Piedodiet, bet taa buus labaak paareejiem speeleetaajiem un arii pasham GM. Iespeejams, shaadaa veidaa atsperu veselu kaudzi speeleetgribeetaaju, bet nav jeega vaakt milziigu puuli, ja nevar to no-menedzheet. Protams, tas nenoziimee, ka speeli nevar saakt peec speeles saakuma. var, tikai neceriet, ka juus kaads atgaadaas liidz norises vietai. Ja ir privaatais transports - lieliski, buus noraades, karte, instrukcijas, varbuut staavlaukumaa GMs tomeer sagaidiis, bet citaadi - tas uz juusu pashu pleciem. Speele saaksies ap 11iem un beigsies naakamaa dienaa kaut kad peecpusdienaa [15-16:00, es domaaju], ar to luudzams reekjinaaties. Ja kaadam ir individuaala situaacija["ierodos 7dien ap trijiem"], sazinieties ar mani, meegjinaasim vienoties kaa kas notiek.. |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Lo-Fi versija | Pašlaik ir: 24.05.2025 01:32 |