![]() |
Laipni lūdzam, viesi ( Pieteikties | Reģistrēties )
![]() |
![]()
Raksts
|
|
Cenšas pārkliegt komentētāju Pasaules kausa izcīņā kalambolā ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 04.11.03 ![]() |
Šis pavediens domāts lai uzklausītu iepriekšējo Senlatviešu spēļu dalībniekus par to kas līdz šim notikušajās spēlēs patika, kas nepatika, ko būtu vajadzējis darīt savādāk.
Zināms laiks jau ir pagājis un daļa emociju un adrenalīna ir noplakušas - laiks domāt ko darīt tālāk. Esošajā formā spēle diezin vai savu pastāvēšanu attaisno. Ražot turpinājumus turpinājumu pēc man nav ne mazākās vēlēšanās. Gaidu konstruktīvu kritiku, ieteikumus, padomus un tā tālāk. Centīsimies izvairīties no savastarpējiem uzbraucieniem un kritizējot centīsimies būt konstruktīvi, nevis vienkārši kritiski. |
|
|
![]() |
![]()
Raksts
|
|
Izvēlas zizli pie Olivanda ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 31.10.03 Kur: Vecpiebalga, Rīga, Liepāja un visur citur pa vidu. ![]() |
chav! vispaar baigais gandariijums par uzbuuveeto un padariito- lieliska atpuuta. gaidu naakosho talku. paldies Etasi par vakarinjaam, brokastiim un naktsmaajaam. Es piesakos pie vaartu buuveeshanas, jo vaarti liidz shim nevienaa speelee nav bijushi vaartu cieniigi. un tieshi vaartu truukums mani vienmeer traumeejis visvairaak:))... nav briinums, ka laachi var naakt ciemos un sirotaaji uzklupt..turklaat, ja vaarti ir kaartiigi, tad tie prasaas arii peec kaartiigas apsardzes....
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Lo-Fi versija | Pašlaik ir: 19.06.2025 14:17 |