![]() |
Laipni lūdzam, viesi ( Pieteikties | Reģistrēties )
![]() |
![]() ![]()
Raksts
|
|
Attīsta savu iekšējo Aci ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 23.07.03 ![]() |
Muusu skolaa pagaajushajaas 3nedeeljaas notika makulatuuras vaakshanas konkurss, cilveeki ljoti aktiivi stiepa visus vecos paiirus, bet vienu es nespeeju saprast. kaa var mest lauka labas graamtas, klasiku un visu citu labo? es tik rakaajos pa taam chupaam un kaadas 30 graamtas jau maajaas atstiepu. nosaukshu dazhas no taam - bagaatiibu sala, jaatnieks bez galvas, 80dienaas apkaart zemeslodei, komeeta naak(par trolliishiem muminiem), 8.graamata nos priidiisha biblioteekas(tur ir staburaga beerni iekshaa), 2gab remarka graamtas un veel daudz daudz? kaapeec taa cilveeki dara?
Šo rakstu rediģēja Jefinjsh: 08.02.2004 14:42 |
|
|
![]() |
![]()
Raksts
|
|
Pokemonu pavēlnieks ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 24.07.03 Kur: prefektu vannasistaba nodarbojoties ar... Zilonītis Dambo 2012 ![]() |
ak ssausmas ak ssausmas makulatuuraa labas graamatas izklausaas taa ka juus nekad makulatuuru nebuutu vaakussi vai pat ja neesat ka nekad graamatu nebuutu izmetussi cilveeki ta ir tikai un vieniigi graamata taa ir vajadziiga tikai ja taa ir tevi intereseejossa ja taa tevi neinteresee tad tas ir taapat kaa zzurnaals paiirgrozzaa un prom labi jau veel ka makulatuuraa tas jau arii noziimee ka nav pilniigi ```` graamata taccu ir lieta kas runaa ar tevi ja taa tevi nesaista tad pie velna vinnu teiksim mees kaudzi graamatu savaacaam no radiem jo dzzeks appreceejaas ar krievieti un pats graamatas nelasiija bet dziivoklis no vecaakiem krievietei bija sava literatuura un taa viars nebija nepieciessama taa arii pateica nekautreejaties varat nnemt mieriigi savaadaak izmetiisim un arii tas buutu pilniigi normaali....
pats esmu nodedzinaajis kaudzeem graamatu pliiti kurinot daillliteratuuru gan ne paaraka paarsvaaraa daduz ko kas saistiits ar padomju idealoggiju bet tas ennoziimee ka es nebiju lielaako dallu lasiijis vai arii ka man maajaas nebuutu graamatu taas ir pilni plaukti ... Šo rakstu rediģēja aivvv/dreamer: 02.10.2004 17:32 |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Lo-Fi versija | Pašlaik ir: 04.05.2025 03:21 |