![]() |
Laipni lūdzam, viesi ( Pieteikties | Reģistrēties )
![]() |
![]()
Raksts
|
|
Gāž podus mikstūrās ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 11.09.04 Kur: sheit.. tur...atpakaļ...nē nedaudz.. pa ..labi... ![]() |
Nu neesmu centusies vēl vienu šādu uzrakt tapēc sāku runāt ..
Nu nez pastāstiet kā bija sākot lasīt GP ? Grūti , viegli , aizgāja kā pa ledu - pa sviestu ? es pateikšu ka man bija very grūti nu nezinu bet tas ievads bija tik garš 1. daļai ka šķīru pāri . Nu itkā sāku lasīt un lēnam aizgāja sākumā gan bija grūti visā iedziļināties un saņēmos izlasīt to ievadu . Hex nu jā gribu dzirdēt to kā jums lasijās . (IMG:http://www.kurbijkurne.lv/forums/style_emoticons/kurb_gaiss/grin.gif) |
|
|
![]() |
![]()
Raksts
|
|
Attīsta savu iekšējo Aci ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 08.06.04 Kur: Manchester, UK. ![]() |
Es GP-LOTR lasiju pirms diviem gadiem- anglu valoda, jo toreiz vel tulkojumu nebija un ja ari butu bijusi- baigi prasti un nedabiski iztulkots. Cik atceros, man loti patika- tapec ari aizgaju noskatities filmu, un otras gramatas otraja dala, apraudajos, jo domaju, ka Frodo tur nomira... Lol... Jutos loti atvieglota tresas gramatas sakuma... Ka vins vel bija dzivs... A, un mani ari ieintrigeja tas, ka Merry, Pippin un Sam visi apprecejas, bet Frodo ne. Es ar draudzenem apspriedos un mes beigas nonacam pie sada secinajuma, ka vins tomer bija loti daudz ko pardzivojis, salidzinajuma, kaut vai ar to pasu Sam...
A man prata ienaca, ka varbut Tolkien Frodo precesanos nokluseja...? Jo gimenes koki nebija pilni un daudzi citi cilveki/elfi/hobiti ari bija izlaisti. |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Lo-Fi versija | Pašlaik ir: 16.06.2025 19:56 |