![]() |
Laipni lūdzam, viesi ( Pieteikties | Reģistrēties )
Visus jaunos pavedienus šajā forumā priekšskatīs sadaļas vadītāji. Ja tie tiks atzīti par pietiekami saturīgiem un apspriešanas vērtiem, tad parādīsies kādu laiciņu pēc iesūtīšanas (kad vadītājs apstiprinās), citādi neparādīsies vispār.
![]() |
![]()
Raksts
|
|
Ārstējas Sv. Mango dziednīcā ![]() ![]() Grupa: Izraidītie Pievienojās: 12.01.04 Kur: latvija, ogre ![]() |
nu kā jūs domajat es domāju kad simtiem tas liekas ļoģiski ja tā būtu.
|
|
|
![]() |
![]()
Raksts
|
|
Pokemonu pavēlnieks ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 24.07.03 Kur: prefektu vannasistaba nodarbojoties ar... Zilonītis Dambo 2012 ![]() |
pirmkaart sasodiiti drannkkiigi formuleets jautaajums
otrkaart a domaati ir naaveezzi tad es piennemku ka pats maksimums 50 apmeeram taapat kaa feniksa ordenii jo ja padomaa loggiski jo lielaaka organizaacija jo vairaak robu un taa ievainojamaaka voldemorts nav mullkkis... bet ja dazzaadi sabiedrotie nju no tumssaas pasaules tad veel kaads praavaask skaits vareetu buut bet tie ir tikai sabiedrotiek as vinnam var palidizeet ar brutaalu speeku bet ne jau reaali veerpt intrigas un ciiniities ar fo.... taataad es piennemu ka 30-50 naaveezzi tagad drusku mazaak jo bisskkiitis cieta fo beigaas un tika sannemti ciet vismaz pagaidaam... |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Lo-Fi versija | Pašlaik ir: 04.05.2025 06:36 |