![]() |
Laipni lūdzam, viesi ( Pieteikties | Reģistrēties )
![]() |
![]()
Raksts
|
|
Cenšas pārkliegt komentētāju Pasaules kausa izcīņā kalambolā ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 04.11.03 ![]() |
Šis pavediens domāts lai uzklausītu iepriekšējo Senlatviešu spēļu dalībniekus par to kas līdz šim notikušajās spēlēs patika, kas nepatika, ko būtu vajadzējis darīt savādāk.
Zināms laiks jau ir pagājis un daļa emociju un adrenalīna ir noplakušas - laiks domāt ko darīt tālāk. Esošajā formā spēle diezin vai savu pastāvēšanu attaisno. Ražot turpinājumus turpinājumu pēc man nav ne mazākās vēlēšanās. Gaidu konstruktīvu kritiku, ieteikumus, padomus un tā tālāk. Centīsimies izvairīties no savastarpējiem uzbraucieniem un kritizējot centīsimies būt konstruktīvi, nevis vienkārši kritiski. |
|
|
![]() |
![]()
Raksts
|
|
Cenšas pārkliegt komentētāju Pasaules kausa izcīņā kalambolā ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 04.11.03 ![]() |
CITĀTS(Svivens @ 18.09.2004 00:02) Paded ierocji ir viens no treninja riikiem, blakus metaalam un kokam vai tekstiliitam (tekstiliits ir jauka lieta, tekstiliita zobeniem ir pat perkusijas punkts pareizajaa vietaa, vieniigi svars pa vieglu). arii lielais un shausmiigais Klements (kursh katru riitu eed brokastiis pa kaadam sporta paukotaajam vai shaolinj muukam) izmanto paded ierocjus. Visaadaa zinjaa vinji ir labaaki par shinajiem, kuriem nav veersuma un kuri ir viegli. Bet paskatiisimies patiesiibai aciis, paded ierocji neizskataas kruta. Un tas ir nopietns arguments. Galu galaa vizuaalais teels stipri ietekmee noskanju. Es pienjemu ir speeles, kur paded ierocji ir vietaa (TN), ir speeles, kur varbuut labaak izmantot kauko citu. Es gan pagaidaam koku neesmu meegjinaajis, bet tehniski pareizs sitiens kuru pavada solis cik nu es iesaaceejs saprotu nemaz paaraak vaajsh nevar buut. Galu galaa energjijas atdeve ir proporcionaala zobena kineetiskajai energjijai, kura savukaart vienaada ar zobena masas un aatruma (varbuut arii paatrinaajuma nezinu) kvadraata reizinaajumu (te runa ir par sitienu ar koku, lai saskjeltu miesu ar asmeni tam jaasaglabaa zinaams speks arii peec saskarsmes briizja). taadat aatrums ietekmee sitiena speeku vairaak nekaa masa. bez tam zobena masai var pievienoties siteeja rokas un pat daljeeji kjermenja masa. Var iesist aatri un vaaji no plaukstas lociitavas, ko kaukaa negribaas dariit. Daljeeji pavaajinaat velkot ieroci uz sevi iisi pirms kjermenju saskares, kas pat ir tehniski pareizi, bet baidos, ka ar to nepietiks. Vislabaak buutu kontroleet. Es itkaa censhos treneet savu kontroli, bet paaraak paarliecinaats, par to cinjas karstumaa neesmu. Bez tam taadaa gadiijumaa labaak buutu censties apstaadinaat ieroci pirms tas veel pieskaras pretiniekam (kursh, starp citu ir kustiigs meerkjis). Elkoni vai celi var satraumeet arii nepaaraak noziimiigs sitiens. Vaardu sakot vajadzees man izmeegjinaat praksee un censties attiistiit kontroli liidz naakamajai vasarai. Vislabaakaa metode, kaa sho iemanju attiistiit, cik man ir naacies redzeet, ir taa ko lieto drakonieshi savaas faiteru sertifikaacijaas - starp 2 kokiem novelk vertikaali diegu un kandidaatam uz taa jaaveezee no visa speeka bet pie diega jaaptur - taa ka tas nesatruukst. Pameeginiet - lieliski attistaa sitienu kontroli. Un kas tragisks tajaa ka sitieni jaabremzee? Mees tak nevienu nokaut neveelamies? |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Lo-Fi versija | Pašlaik ir: 18.06.2025 05:01 |