![]() |
Laipni lūdzam, viesi ( Pieteikties | Reģistrēties )
![]() |
![]()
Raksts
|
|
Gāž podus mikstūrās ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 26.03.04 ![]() |
es vakar biju uz filmu "diena peec riitdienas'' un tur vis bija par to globaaalo sasilsanu!!! un tejaaa bija taaas viesuljveetras pluudi negais un krusas vai juus ticat ka taaa kaadrez notiks???
|
|
|
![]() |
![]()
Raksts
|
|
Kārto teleportēšanās eksāmenu ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Bijušie Pievienojās: 07.02.04 Kur: The point of no return ![]() |
CITĀTS Nez, man taa globaalaa sasilshana tiiri labi patiik, jo mums liidz ar to iestaajas siltaax klimats Aha.. Attieksme jau interesanta.. Vismaz ik pa brīdim izlasu ko uzjautrinošu.. Prieks, ka cilvēku neinteresē tāda lieta, ogļskābās gāzes līmenis atmosfērā ir palielinājies par 31 procentu kopš pirmsindustriālajiem laikiem, atmosfērā izplūst kvēpi un sulfāti.. Un es jau klusēšu par to, ka varētu būt sagaidāmas straujas klimata maiņas izraisītas parādības: stipra karstuma periodi, plūdi, sausums, vētras u.c. Varētu mainīties pasaules veģetācijas zonas - pārvietosies robežas starp pļavu, mežu un ar krūmājiem apaugušām platībām, pasaules okeāna līmenis var celties par apm. 50 cm.. Bet cilvēks priecājas, ka būs siltāks klimats.. (IMG:http://www.kurbijkurne.lv/forums/style_emoticons/kurb_gaiss/grin.gif) |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Lo-Fi versija | Pašlaik ir: 09.05.2025 22:06 |