![]() |
Laipni lūdzam, viesi ( Pieteikties | Reģistrēties )
![]() |
![]()
Raksts
|
|
Cenšas pārkliegt komentētāju Pasaules kausa izcīņā kalambolā ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 04.11.03 ![]() |
Šis pavediens domāts lai uzklausītu iepriekšējo Senlatviešu spēļu dalībniekus par to kas līdz šim notikušajās spēlēs patika, kas nepatika, ko būtu vajadzējis darīt savādāk.
Zināms laiks jau ir pagājis un daļa emociju un adrenalīna ir noplakušas - laiks domāt ko darīt tālāk. Esošajā formā spēle diezin vai savu pastāvēšanu attaisno. Ražot turpinājumus turpinājumu pēc man nav ne mazākās vēlēšanās. Gaidu konstruktīvu kritiku, ieteikumus, padomus un tā tālāk. Centīsimies izvairīties no savastarpējiem uzbraucieniem un kritizējot centīsimies būt konstruktīvi, nevis vienkārši kritiski. |
|
|
![]() |
![]()
Raksts
|
|
Sēž zem Šķirmices ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 13.09.04 ![]() |
Es šet varētu teikt esmu pilnīgs iesācējs un pilnīgi skaidrs, ka par vareno Zivju Lordu neviens no jums nav dzirdējis, bet neskatoties uz to vēlos asistēt Elernassam.
CITĀTS Kā jutīsies tu pats, ja tavu rūpīgi gatavoto tēlu novāks pirmajā spēles minūtē (ja kāds ārpus spēles jau ir sataisījies to darīt, tad tas ir gan iespējams gan izdarāms)? Būsi ļoti priecigs, spiedīsi roku GM un pārējiem un dosies teltī gatavot nākamo tēlu? Brauksi mājās? Vispār es personīgi nopriecātos par to, ka noticis kāds interesants actions un atgrieztos spēlē ar jaunu tēlu. Interesanti būtu pavērot kā ,piemēram, karadraudze nezinot, kas ir slepkava mēiģinātu to notvert. Ja runa iet par psihu būšanu, kas grib tikai slepkavot, tad patiesībā lielākā daļa cilvēku, gandrīz visi, saprot, ka tas varētu spēli sabojāt, nu manuprāt absalūti visi, kas pabijuši šinī forumā un nav garīgi atpalikuši. Savukārt garīgi atpalikušie diezin vai kvalificēsies cīņām un tas ierobežos viņu iespējas slepkavot. Un ja kāds uztraucas par GM vainošanu(vispār jau paši GM), tad man pašm, kas šņī gadījumā gan nav daudz jāsaka, ka laikam nekad mūžā to nebūtu iedomājies, ja tas nebūtu pieminēts forumā. Vēl vēlētos pieminēt Andzas Arrdh apmetne, lai gan jums jau laikam būs skaidrs, ka es esmu par, ja jau Andza šo to netīšām uzrakstīja ar manu niku. Tiekšanās uz autentismu uz autentismu vispār jau man patīk, taču man pašam nepatīk cīņu vide ar palēninātajiem sitieniem, vispār pie vainas būs Padded wepon treniņi kopā ar Svivenu un citiem. Kas ar laiku attīsta diezgan ātrus un vispār jau aizvien spēcīgākus sitienus. Vispār ir iespējamas daudz vairāk tehnikas un daudz brīvāks to izmantojums pilnā ātrumā. Ai sāku aizrauties. Galu galā padded wepon nav SLS paredzēti, un ar koka vai tekstilīta ieročiem pilna ātruma cīņas varētu būt nāvējošas. |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Lo-Fi versija | Pašlaik ir: 20.06.2025 11:10 |