![]() |
Laipni lūdzam, viesi ( Pieteikties | Reģistrēties )
![]() |
![]()
Raksts
|
|
Gāž podus mikstūrās ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 26.03.04 ![]() |
es vakar biju uz filmu "diena peec riitdienas'' un tur vis bija par to globaaalo sasilsanu!!! un tejaaa bija taaas viesuljveetras pluudi negais un krusas vai juus ticat ka taaa kaadrez notiks???
|
|
|
![]() |
![]()
Raksts
|
|
Streipuļo ārā no Vepra galvas ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 05.07.04 Kur: Starp savām pasaulēm tukšumā Rakstnieks 2005 ![]() |
Baisi vai ne, tā jau ir, ka dara, nedomājot par sekām. Arī es biju uz filmu "The day after tomorrow" man bija interesanti to noskatīties, kaut arī apzinājos draudīgo stāvokli jau pirms tam. Par to, ka mēs to nepiedzīvosim piekrist nevaru, jo neviens nevar īsti paredzēt notikumu gaitu, galu galā, nekas tāds vēl nav pieredzēts. Ja valstis nebeigs bruņoties tā vietā, lai taupītu neatjaunojamos resursus un nepiesārņotu dabu, tad sekas var būt neatgriezeniskas un briesmīgas...
Nedomāju, ka globālā sasilšana izpaudīsies tikai kā gaisa temperatūras krasa paaugstināšanās noteikti arī plūdi un klimata maiņa visā Pasaulē. (IMG:http://www.kurbijkurne.lv/forums/style_emoticons/kurb_gaiss/crying.gif) |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Lo-Fi versija | Pašlaik ir: 09.05.2025 21:59 |