![]() |
Laipni lūdzam, viesi ( Pieteikties | Reģistrēties )
![]() |
![]()
Raksts
|
|
Cenšas pārkliegt komentētāju Pasaules kausa izcīņā kalambolā ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 04.11.03 ![]() |
Šis pavediens domāts lai uzklausītu iepriekšējo Senlatviešu spēļu dalībniekus par to kas līdz šim notikušajās spēlēs patika, kas nepatika, ko būtu vajadzējis darīt savādāk.
Zināms laiks jau ir pagājis un daļa emociju un adrenalīna ir noplakušas - laiks domāt ko darīt tālāk. Esošajā formā spēle diezin vai savu pastāvēšanu attaisno. Ražot turpinājumus turpinājumu pēc man nav ne mazākās vēlēšanās. Gaidu konstruktīvu kritiku, ieteikumus, padomus un tā tālāk. Centīsimies izvairīties no savastarpējiem uzbraucieniem un kritizējot centīsimies būt konstruktīvi, nevis vienkārši kritiski. |
|
|
![]() |
![]()
Raksts
|
|
Angel of Music ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 15.01.04 Kur: Azeroth Spēļu meistars 2012 ![]() |
Bet man liekas, ka kļūst par sarežģītu.
Par to maģisko alfabetu taisnība, ja gribi spēlēt burvi, tad mācies alfabētu, bet es varu izlemt, ka man nav laika mācīties alfabetu un izvēlēties būt par kaut ko kam nekas nav jāmācās. A šeit sanāk, ka jāmācās būs visiem un obligāti. Obligātās literatūras kaudze. Citādāk es nevaru nospēlēt atbilstoši tam laika posmam tēlu. Spēle tātad tomēr būs vēstures lappuse, nevis fun'a pēc.. A? Šo rakstu rediģēja Amidala: 17.09.2004 14:26 |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Lo-Fi versija | Pašlaik ir: 18.06.2025 13:36 |