![]() |
Laipni lūdzam, viesi ( Pieteikties | Reģistrēties )
![]() |
![]()
Raksts
|
|
Cenšas pārkliegt komentētāju Pasaules kausa izcīņā kalambolā ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 04.11.03 ![]() |
Šis pavediens domāts lai uzklausītu iepriekšējo Senlatviešu spēļu dalībniekus par to kas līdz šim notikušajās spēlēs patika, kas nepatika, ko būtu vajadzējis darīt savādāk.
Zināms laiks jau ir pagājis un daļa emociju un adrenalīna ir noplakušas - laiks domāt ko darīt tālāk. Esošajā formā spēle diezin vai savu pastāvēšanu attaisno. Ražot turpinājumus turpinājumu pēc man nav ne mazākās vēlēšanās. Gaidu konstruktīvu kritiku, ieteikumus, padomus un tā tālāk. Centīsimies izvairīties no savastarpējiem uzbraucieniem un kritizējot centīsimies būt konstruktīvi, nevis vienkārši kritiski. |
|
|
![]() |
![]()
Raksts
|
|
Piedalās Bezgalvju medībās ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 01.04.04 Kur: online Fotogrāfs 2007 ![]() |
PAR! Noteikti par! Kaut gan man laikam nav citas izvēles! (IMG:http://www.kurbijkurne.lv/forums/style_emoticons/kurb_gaiss/rolleyes_a.gif)
Lai nu kā, labprāt atkal uzņemšu jūs visus! Tikai nosaukumu vajag nomainīt, jo tas ļoooti izklausās pēc atražošanas! PAR: -kopējais katls ir vienkārši lieliska lieta! Zinu, ka tam, kas ir atbildīgais, tā varbūt nešķit, bet nekas jau nav jādara vienam. LAbprāt piesakos palīdzēt pie sagādes un gatavošanas. -esmu ļoti par braukšanu iepriekš tiem, kas tiešām vēlas kaut ko darīt! Līdz ar to ir iespējams arvien vairāk izvairīties no neautentiskiem priekšmetiem, mitekļiem u.c. -labi ir, ja ir krietni vairāk nometņu. Nu labi, ne jau visus sadalīt pa 2-3 un izmitināt kaut kur citur, bet jau 3 nometnes ir krietni interesantāk, kā 2, jo tad sanāk vairāk dažādu attiecību. Vietas pietiek, kur izmitināt. Lai arī dažiem attālums līdz lībiešiem šķita tāls, tomēr, ja pieturamies pie maksimāla reālisma, tad tas ir normāli, ja tuvāko kaimiņu "ar labu nakts" vēlējumu nevar dzirdēt arī otrā nometnē. -labprāt sagaidītu lielāku atsaucību no dalībnieku puses jautājumos, kas saistīti ar zemes īpašumu. Varbūt kādam manis rakstītie noteikumi šķita smieklīgi vai neizpildāmi, bet tie ir nepieciešami, savādāk varam arī neļaut tur uzturēties. Gribot negribot mežš sāk izskatīties pēc poligona, tāpēc būtu lūgums nebrīnīties par to, ka es lūdzu atkritumus savākt, nesmēķēt jebkur un necirst konkrētus kokus. Ļoti negribētos, lai tādēļ būtu jāatsaka. PRET: -manuprāt vajag stingrāk skatīties pret tādiem, kas pat leģendu nevar iesniegt. Ja cilvēks nopietni grib piedalīties, tad vismaz tās pāris rindiņas uzrakstīt var! -Esmu pilnīgi pret skatītājiem. Te es nedomāju Peta draudzeni, kas palīdzēja ar mašīnu un klusi sēdēja teltī, bet tos 3 keksus, kas ieradās un gribēja "paskatīties". Var jau spēli saukt par teātri sev, bet ne jau citiem. Tas nav nopietni! |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Lo-Fi versija | Pašlaik ir: 21.06.2025 07:45 |