![]() |
Laipni lūdzam, viesi ( Pieteikties | Reģistrēties )
![]() |
![]()
Raksts
|
|
Istari māceklis ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 29.12.03 GP eksperts 2006 ![]() |
(citāti no dažādiem pavedieniem)
CITĀTS(saule pazare @ 06.08.2004 23:35) Turklāt, ja tic nostāstam ka Tolkīns sarakstījis šīs grāmatas tikai tāpēc, lai būtu, kas runā viņa izdomātajās valodās. CITĀTS(saule pazare @ 06.08.2004 23:22) Tolkīns bija lingvists un pārsvarā (spriežot pēc tā ko esmu lasījusi) pētīja senās Britānijas valoda CITĀTS(Nulukkizdin @ 06.08.2004 23:29) Par tām valodām runājot, cik es zinu, tad Tolkīna mīļākās divas bija Senangļu valoda un Velsiešu valoda... (http://www.warofthering.net, May 18th,2003, 01:30 AM) CITĀTS His (Tolkien's) favorite languages were those that belong to those classical languages like Greek and Latin Tāpat zināms, ka veidojot Quenya Tolkīns iespaidojās no Somu vārdiem un gramatikas formām. Somu un Quenya salīdzinājumam veltīti daudzi Megabaiti informācijas. Mazliet salīdzinājumu var palasīt šeit |
|
|
![]() |
![]()
Raksts
|
|
Ataudzē kaulus pēc uzvaras kalambola mačā ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 07.06.04 Kur: ŪBERĪGO ciemā. :D ![]() |
walodas ir patiesi labas.. es pat Quenya izmantoju shodien wizuaalajaa.. rakstot weestuuli beigaas uztaisiiju lielu uzrakstu VIZUAALAA MAAKSLA. tikai elfu walodaa.. izskatiijaas labi un skaneeja arii... latwiski... bet tieeshaam man taas walodas patiikas..
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Lo-Fi versija | Pašlaik ir: 06.05.2025 15:40 |