![]() |
Laipni lūdzam, viesi ( Pieteikties | Reģistrēties )
![]() |
![]()
Raksts
|
|
Bēg no sera Kedogena ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 21.08.04 ![]() |
Kautko es dzirdeeju, ka kaads gudrs cilveeks teica, ka ganjau visi TN3 biedri pirms speeles kautkur saskriesies. Cieniijamaa speeles administraacija vareetu informeet visus laiciigi.. par vieu un laiku. Varbuut ka kautkur jau notiek kaadi TN saieti? varbuut tieshi kaadi treninji..? zinu, ka daudzi draugi savaa starpaa riiko treninjus, gatavojoties TN3, bet varbuut kaads ir aizdomaajies par kaadiem kolektiiviem treninjiem. ?
|
|
|
![]() |
![]()
Raksts
|
|
Atver vēstuli ar SĒRG-u rezultātiem ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 26.01.04 ![]() |
Sorry, man šķita, ka es jau apstāstīju, bet laikam neskaidri. Tātad - spēlē oficiāli būs 3 pilntiesīgas frakcijas un vēl 3-4 slēptās apvienības. Pieteikties var uz jebkuru no tām, taču par "slepenajām" es nedodu nekādu informāciju, ja kāds grib kādā no tajām pieteikties viņam ir divas iespējas:
a)sakontaktēties ar slēpto frakciju vadītājiem, kuru vārdus es arī neatklāšu; b)man uz e-pastu atsūtīt pieteikumu TN3 sesijai minot vēlamās frakcijas aprakstu - "mans varonis ir klejotājs, kas ierodas no Ziemeļzemes, es vēlētos pieteikties frakcijā, kas a) klejo spēles laikā; (IMG:http://www.kurbijkurne.lv/forums/style_emoticons/kurb_gaiss/cool.gif) apkauj troļļus; c)kas ir bagāta." GM izlasa pieteikumu, palūkojas uz frakciju sarakstu un atrod pāris atbilstošas frakcijas, tad seko precizējoši jautājumi un beigās tiek nosūtīts piedāvājums pievienoties kādai frakcijai, kuras apraksts atbilst izteiktajām vēlmēm. Izklausās sarežģīti, bet neviens neliedz jums vienkārši pieteikties vienai no trim oficiālajām, kuras ir pamatfrakcijas. a)variantā Jūs varat mēģināt forumā skaļi paust savus uzskatus vai izteikt interesi par kaut kādu darbības veidu, ar ko jūs gribētu nodarboties TN3 un, iespējams, slēpto frakciju vadītāji Jūs pamanīs un nosūtīs ielūgumu piebiedroties viņa vadītajai frakcijai. Tātad, par oficiālajām frakcijām. Ir CIEMATNIEKI, TROĻĻI un ZIEMEĻNIEKI. Katrai no frakcijām ir unikāla sižeta līnija - izvēloties piederību troļļiem Jums TN3 sākas ar citu sižetisko momentu nekā, piemēram, ciematniekiem. Katrai frakcijai tiks dota arī specifiska un vērtīga informācija, tāpēc jūsu pašu interesēs konkurentiem to neatklāt. Par to, kas notika ar katru frakciju pēc TN2 notikumiem jūs uzzināsiet tikai pēc/vai TN3[laikā]. Pirms TN3 jūs varat uzzināt, kas notika ar jūsu izvēlēto frakciju. |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Lo-Fi versija | Pašlaik ir: 24.05.2025 02:10 |