![]() |
Laipni lūdzam, viesi ( Pieteikties | Reģistrēties )
![]() |
![]()
Raksts
|
|
Izvēlas zizli pie Olivanda ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 26.05.04 Kur: ...citur... ![]() |
Galvenā doma - vai pārlasat jau iepriekš lasītas grāmatas? Kāpēc jā un kāpēc nē? Cik reizes? un tt
|
|
|
![]() |
![]()
Raksts
|
|
Krāmē plauktos Izgaistošās izgaišanas grāmatas ![]() Grupa: Dienas Pareģis Pievienojās: 29.07.03 Kur: Rīga Dienas Pareģis 2009 ![]() |
Pārlasīšana man bērnībā un vēl jaunibā bija ļoti iecienīta. Man jau to grāmatu arī tad nebija tik daudz. Pārlasīju katru gadu savas grāmatas. Ja kāda jauna iepatikās ļoti, tad tūlīt pat pēc izlasīšanas sāku lasīt otrreiz. Amdromēdas miglāju esmu lasījis kādas 14 reizes. Vēlāk pārlasīju tikai mīļākās grāmatas. Kad cilvēks sāk strādāt, tad viņš pēkšņi nonāk totālā laika trūkumā un ar pārlasīšanu kā nu ir tā ir. Nepagūsti izlasīt pat to, ko gribi. Tāpēc esmu maz grāmatu lasījis otrreiz pēdējo gadu laikā. Tikai HP, GP un L. M. Montgomerijas grāmatas. Savulaik ļoti kaifoju par Džeralda Darela grāmatām. Tās man dāvāja optimismu vienā grūtā dzīves posmā. Vispār, grāmatas palīdz, ja Tev jāpārdzīvo nelaime, kuru tu nevari pārvarēt ar aktīvu darbošanos.
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Lo-Fi versija | Pašlaik ir: 06.06.2025 12:57 |