![]() |
Laipni lūdzam, viesi ( Pieteikties | Reģistrēties )
![]() |
![]()
Raksts
|
|
Nazgûl ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 14.11.03 Kur: Tieši aiz tās izkapts, kas ir atbalstīta uz tava pleca. ![]() |
Var jau būt ka šāds pavediens kaukur ir (vajadzētu takš būt), bet vismaz šajā sadaļā (kur tam jābūt) es tādu neatradu.
Konkrēti mani interesē bruņu un popētu zobenu radīšana. Par bruņām. Domāju radīt sev ķēžu bruņas. Esmu dzirdējis par mītisku/maģisku metodi, kā padarīt dzelzs (vai tērauda, vai kaukā kam formulā ir Fe) stiepli tik mīkstu, ka ar rokām var locīt, bet pēc tam pataisīt tik cietu, ka zobins cauri neiet. Vai kāds zina par šito kauko tuvāk? Galvenā problēma ir tā ka cietas bruņas radīt grūti, bet mīkstas izjuks pašas no sava svara (IMG:http://www.kurbijkurne.lv/forums/style_emoticons/kurb_gaiss/sad.gif) Par zobeniem. Kāds *šķībs skats Andžas virzienā* reiz solīja vienā pavedienā ievietot manuāli kā radīt popētus zobenus, bet kad pēdējoreiz tur ieskatījos, nekā tāda nebija, tad nu kāds *taisns skats visa bara virzienā* varētu mani (un pārējos censoņus) apgaismot šajā pavedienā. |
|
|
![]() |
![]()
Raksts
|
|
Atver vēstuli ar SĒRG-u rezultātiem ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 26.01.04 ![]() |
Nu, pirmkārt, lai arī darbi runā par pretējo, TN nav īsti zobenkauju RPG - nelaime, ka TN2 un, ja padomā, arī TN par tādu izvērtās. Līdz ar to mūsu pašmērķis nav precīzi novērtēt visu veidu bruņu efektivitāti. Tāpat arī spēlētāju pašmērķis nebija izgatavot maksimāli autentiskas bruņas spēlei [jo vairāk tādēļ, ka spēlei ir savs setings]. Ziemeļnieku bruņas dotajā gadījumā lieliski iederējās spēlē, jo bija gatavotas no vērtīgākā materiāla- puurgaal (IMG:http://www.kurbijkurne.lv/forums/style_emoticons/kurb_gaiss/grin.gif) , bez tam labaak 2 ziemelnieki shaubiiga paskata brunjaas nekaa neviens ziemeljnieks paarliecinoshaas brunjaas. Zinu daudzus cilveekus, kuri gribeetu naakt ar brunjaam uz kaadu larpu, bet ne laika, ne naudas, ne gribeeshanas izgatavot iisti kvalitatiivas - TN gadījumā tu tiec laipni gaidīts ar vienalga kādām bruņām - tik ilgi, kamēr tās izskatās pēc bruņām. Tiesa, tas, ka tās ir izgatavotas no metāla uzreiz nenozīmē, ka būs +4. Var gadīties, ka +1 dabuusi (IMG:http://www.kurbijkurne.lv/forums/style_emoticons/kurb_gaiss/smile.gif) . Var staigāt arī metāla mucā - kāpēc nē - būs sēklas jaunām leģendām, tiesa, jautājums vai tu pats būsi gatavs noiet kaut 100 metrus pa Troļļu vagām tādā paskatā... Arī cīņās pamatā viss noliekas pats savās vietās. Manā skatījumā visoptimālākās ir ādas bruņas, lai arī tās dod tikai +1, art to pietiek, lai doublekill-ā novāktu bezbruņu oponentu [kādi gadās visai bieži], bet, satiekot spēcīgāku pretinieku, gana veiksmīgi varētu aizbēgt.
1 vs 1 šmagi nobruņots ziemeļnieks un bezbruņu dinamisks cieminieks - ticiet man uz vārda, ziemeļnieks noslauc 3 tādus vienā reizē, ir testēts. Pat ar visām neērtajām un arhaiskajām §uurgaal bruņām. Thing to think about. |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Lo-Fi versija | Pašlaik ir: 05.06.2025 01:50 |