![]() |
Laipni lūdzam, viesi ( Pieteikties | Reģistrēties )
![]() |
![]() ![]()
Raksts
|
|
Bēg no sera Kedogena ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 21.08.04 ![]() |
Esmu jauns juusu foruma viesis, taadeelj daudz neko gudru un satraucoshu jums pastaastiit nevareeshu, bet gribeejaas aizskart taadu teemu, kaa TN popularitaate. Patiesiibaa jaatziist, ka TN popularitaate aug straujaak varbuut nekaa kaads no GM to izteelojaas. Vismaz es to redzu kaa labu izklaides veidu, kuram Latvijaa ir liela naakotne. Kas attiecaas uz senlatvieshu speeleem, tad varu teikt, ka veelme tajaas piedaliities ir daudziem, tikai liidzeklji neatlauj un taadeelj tam tiek atmests ar roku, jo ir vajadziigi nopietni ekipeejumi, kuri maksaa nemazums kaudzi naudas. Bet kas gan liedz parastam cilveekam, kura asiniis miit ciiniiitaaja gars, piedaliities TN? PAr to ka Latvijaa ir daudz taadu cilveeku, jums nav jaashaubaas, vineiigasi kas veel vareetu pietruukt, tas ir neliela reklaama, bet sis smagais akmenis, kas aizrauj liidzi tik daudzas ciiniitaaju dveeseles un saucaas "TN" jau ir sakusteejies. Un visu cienju tam cilveekam, kurs to saaka kustinaat (IMG:http://www.kurbijkurne.lv/forums/style_emoticons/kurb_gaiss/smile.gif) (IMG:http://www.kurbijkurne.lv/forums/style_emoticons/kurb_gaiss/two_handed.gif) Lai jums visiem jauks vakars.
|
|
|
![]() |
![]()
Raksts
|
|
Kārto SLIM-us ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 04.12.03 Kur: Nogājis no ceļa uz Lorienu ![]() |
Mana atbilde par ģitāru un visu citu, ko "varbūt paņemt līdzi", īsumā būtu - pašam būs jāsiepj.
Spēles teritorijā (vismaz izgājušo reizi) ļāva ņemt līdzi visu, ko sirds kāro un kas puslīdz iederās spēles pasaulē, bet pašam ar vienu reizi viss jāienes. Pie tam jāizitek bez 20. gadsimta parauga tūrisu mugursomas. Es nostiepos līks "ieceļojot" troļlu zemēs. Pie tam man nekā briesmīgi daudz nebija - telts, guļammaiss, mazliet drēbes un mazliet ēdamā. Kareivjiem bez minētā ir jānes arī bruņas un vairāki ne pārāk ērti ieroči! Un visu nesamo ir jāvar ātri nomest zemē un sagatavoties kaujai gadījumā, ja pēkšņi uzbrūk troļļi. Tad nu padomā pats, vai ir vērts stiept līdzi ģitāru, bungu komplektu un akordeonu un arī arfu neaizmirst mājās. Starp citu, man šī ideja par "nes, ko gribi, bet cik pats vari panest" likās pat ļoti neslikta. Tiešām jutos kā tāds apkrāvies ieceļotājs, kuram jābaidās no troļļu uzbrukuma, kurā varētu pazaudēt nemaz ne tik ļoti daudzpaņemto ēdamo. Nākamo reizi sagādāšu ērtāku nesammaisu un vairāk saiņojamās auklas. |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Lo-Fi versija | Pašlaik ir: 23.05.2025 22:49 |